giuseppe Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Pret: 300 lei buc. Localitate: Bucuresti Contact: 0765475762 Stare: Uzura normalaAccept schimburi: Nu accept schimburiVand doua microfoane Shure SM57, uzura normala , in stare perfecta de functionare, folosite in studio, exceptional pentru captarea instrumentelor, avand un sunet foarte deschis si curat si un raspuns in frecventa atent conturat, SM57 este ideal pentru event-uri live si studio-uri de inregistrari. Diagrama cardioida foarte eficienta reduce mult preluarea sunetelor ambientale in situatii live, excelent pentru inregistrarea de amplificatoare de chitara, instrumente de suflat si tobe.
sam Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Nu vreau sa par rautacios dar dimensiunea pozei o face aproape inutila
kopaczszilard Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 salut pot oferi in schimb o pedala wah Joe satriani,http://www.mcmusic.ro/chitare/efecte/vox-js-wah-big-bad-wah-pedala-efecte-js-wah.html
eddy68ro Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Salut ! Iti aduci aminte ca mi-ai ramas dator de cand mi-ai vandut un cabinet MG412 in pret de AVT412 .... putem rezolva cat de tarziu problema ca pana acuma m-ai ignorant(ai promis ca pui banii in cont .... nici in ziua de azi banii nu sunt in cont). Trimiti microfonul si stingem datoria....
eddy68ro Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Sa nu va ganditi ca mi l-a trimis mie......))))
Recommended Posts