www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Csaba Szátvári

Newcomers
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Csaba Szátvári

  1. Salut, Ce intelegi prin uzura avansata? Are probleme functionale sau doar zgarieturi...
  2. Pedala arata si functioneaza ca una noua, singura diferenta e ca ledul original a fost inlocuit cu unul cu lumina mai puternica... Trimit oriunde in tara cu curier sau posta pe cheltuiala cumparatorului.
  3. Doza functioneaza perfect, starea estetica se poate vedea in poze... Trimit cu curier sau posta, costul transportului fiind suportat de catre cumparator
  4. Anuntul nu mai este valabil... Se poate inchide, MULTUMESC RGC!
  5. O piesa inregistrata in totalitate (inafara de toba mare) cu aceste preampuri:
  6. Da, este valabil. Trimite-mi te rog datele tale intr-un mesaj privat. Multumesc!
  7. Vand interfata audio pe firewire - MOTU 828mkII in perfecta stare de functionare. Cele doua potentiometre de gain au fost schimbate la inceputul anului trecut si pentru ca capacele originale nu se potriveau, au fost inlocuite cu cele din poze. Cateva mici zgarieturi, dar nimic grav... Vine in cutia originala cu cablu de alimentare si firewire. Aceasta varianta nu se mai fabrica . Cand se gasea la Thomann pretul era in jur de 765 de euro. Pretul meu este de 1200 lei Trimit cu posta sau curier, accept orice test.
  8. Se adauga inca o doza exact ca cea din anunt, putin mai zgariata dar fara probleme... La acest model capacele nu pot fi schimbate. Amandoua pentru 50 de lei cu posta inclusa!
  9. Te intereseaza un schimb cu MOTU 8Pre + diferenta din partea mea...? https://forums.rgc.ro/topic/118627-vand-interfata-motu-8pre/
  10. 1750 de lei pt. o interfata MOTU cu 8 intrari de microfon + 8 intrari digitale. Made in USA!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.