zamolxed Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Salutare dragilor, "Începând cu 2 octombrie 2013, Nicu Patoi ºi Platonic pleacã în turneul național de promovare al albumului “Sweet Little 6STRING”. Turneul se va desfãºura atât în 2013, cât ºi în 2014 ºi vizeazã câteva dintre cele mai importante oraºe din țarã. Sãptãmânal în fiecare miercuri ºi joi Nicu Patoi & Platonic vor da întâlnire iubitorilor muzicii fusion progressive rock, dar ºi celor ce îndrãgesc concertele live ºi artiºtii autentici. Platonic înseamnã Nicu Patoi (fondatorul proiectului Platonic, unul dintre cei mai buni chitariºti din România), Adrian Ciuplea (chitarã bass, membru al grupului Vița de Vie, specializat pe bass electric ºi violoncel, a cântat alãturi de Steve Vai în 2013 într-un turneu european), Berti Barbera(percuție, voce, un atent observator al fenomenului muzical) ºi Rãzvan Lupu”Lapi” (cel mai experimentat baterist activ, mai degrabã numeri formațiile în care nu a cântat)." Personal, imi este greu sa va descriu cat de mult ma bucur ca un astfel de proiect cu o astfel de Muzica are sansa de a va vizita la voi acasa. Astfel de evenimente sunt extrem de rare si cred cu tarie ca valoarea unui asemenea turneu este nepretuita in peisajul concertistic Romanesc. In caz ca nu stiti prea multe despre muzica Platonic, ei bine, puteti asculta cel mai recent disc in linkul de mai jos http://www.facebook.com/pages/Platon...82222305144028 si ceva recenzii http://www.ancaduma.ro/2011/11/19/ri...odic-platonic/ http://blindedbysoun...little-6string/ De altfel, mai postam o gramada de chestii si pe pagina oficiala de FB: https://www.facebook.com/Platonic Datele si orasele in care concertam sunt urmatoarele: Miercuri 2 octombrie ora 21:00 Club Phoenix Constanta Joi 3 octombrie ora 21:00 Cafeneaua Artistilor Buzau Miercuri 16 octombrie ora 21:00 Vinyl Pub Braila Joi 24 octombrie ora 21:00 Oldies Pub Sibiu Miercuri 30 octombrie Club Diesel, ora 21:00 , CLUJ Joi 31 octombrie ora 21:00 Taverna Coroana Sarbeasca Rm .Valcea Miercuri 6 noiembrie ora 21:00. Suceava Joi 7 noiembrie Guitar Festival Iasi Joi 14 noiembrie ora 21:00 Deane's Pub Brasov Joi 21 noiembrie ora 21:00 club Live Campina Va asteptam cu drag si multa Muzica buna! 6
viobio Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 O sa vin sa va ascult in Rm.Vilcea,e cel mai aproape de Bucuresti,ca data. In Bucuresti pe cind?? stiu ca este complicat cu locatia dar... Succes in tot ce faceti va admir.
zamolxed Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 Mulțumim In București vom canta in prima parte a lui 2014, inca nu stim multe detalii insa va vom tine la curent Sent from my S3 - Tapatalk 2
zamolxed Posted October 22, 2013 Author Posted October 22, 2013 Salutare dragilor, joi cântãm în Sibiu, la Oldies Pub. Va asteptam Sent from my S3 - Tapatalk 2
ciobre Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 Salut Adi! Concertele vor incepe la ora 21 fix? Vreau sa vin la concertul de la Cluj, dar am repetitie pana la ora 22 si vreau sa stiu cu cat timp sa plec mai repede de la repetitie. Trebuie sa ma gandesc si la colegii de trupa. Astept raspuns. Multumesc.
zamolxed Posted October 23, 2013 Author Posted October 23, 2013 Salut. In general ora o stabilim împreunã cu cei de la cluburi. Cred totusi ca mai tarziu de 21:30 nu o sa cântam. Sent from my S3 - Tapatalk 2
zamolxed Posted October 29, 2013 Author Posted October 29, 2013 Hello lume, maine (Miercuri) cantam in Cluj in Diesel , iar poimaine cantam in Ramnicu Valcea la Taverna Coroana Sarbeasca Va asteptam
zamolxed Posted November 6, 2013 Author Posted November 6, 2013 Hello, asta seara cantam in Suceava, la "Talciocul Cultural" de la orele 20:00 si maine o ardem in Iasi in cadrul unui festival de chitara ce se tine la Casa de Cultura a Studentilor. Va asteptam cu drag, si cu mic cu mare Adi
barbarossa Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 mergeti sa-i vedeti ! pt ca aveti ce vedea. dupa umila mea parere, cam fiecare dintre membrii e printre cei mai buni, daca nu cel mai bun artist roman din toate timpurile pe instrumentul respectiv...nu ai cum sa nu ramai impresionat de cat de inchegat, cat de elaborat, complex si fara cusur canta patoi , ciuplea sau lapi. niste virtuozi. si cat de bine suna. iar chitaristii pot sa vada si sa auda un amp caroll-ann care suna incredibil. desi e si mana lui nicu patoi de vina. nu ratati!
zamolxed Posted April 27, 2014 Author Posted April 27, 2014 Mulțumim muuuult de tot pentru aprecieri Sent from my iPhone using Tapatalk
zamolxed Posted April 27, 2014 Author Posted April 27, 2014 Va invitam cu drag la ultimul concert Platonic din "Middle of The week tour". 7 Mai, București. Detalii in linkul de mai jos https://m.facebook.com/events/1444450005801032 Sent from my iPhone using Tapatalk
Recommended Posts