tootzoo Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Pret: 320 Localitate: Bucuresti Contact: 0741522032 Link producator: Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Nu accept schimburiCumparata acum o luna jumatate,chitara e ca noua,absolut impecabila.Se poate vedea si proba in Bucuresti in zona Regie. O vand din cauza lipsei de spatiu in camin. In pretul asta mai intra si un capo.
JohnMetal Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Am modelul asta de patru ani si n-as da-o pentru nimic altceva. E bijuterie. Mai costa si putin pe deasupra. Bafta la vanzare!
tootzoo Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 O chitara super buna pentru pretul ei!Up!
tootzoo Posted October 3, 2013 Author Posted October 3, 2013 De preferat nu,dar daca nu am alta solutie...Momentan mai astept,poate gasesc client in Buc,sa vada si omul ce cumpara:)
Andrei Sibiu Pop Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Si eu sunt interesat, sunt din Sibiu, da un semn daca nu sunt alti doritori..
tootzoo Posted October 4, 2013 Author Posted October 4, 2013 Chitara este rezervata de userul Andrei Sibiu Pop. Mersi rgc:)
Recommended Posts