Cosu Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Musician's friend nu trimite in europa. Va bateti capul degeaba.
grosucelmare Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Din cate mi-am dat io seama, la ProGuitar s-au facut reduceri... negative, adica s-au marit preturile cu 3-4 milioane la chitara. Ca de Craciun se cumpara, ce pielea mea...
gicacontra Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 Din cate mi-am dat io seama, la ProGuitar s-au facut reduceri... negative, adica s-au marit preturile cu 3-4 milioane la chitara. Pai la care articole au fost modificate preturile ? Eu de exemplu nu le stiu
grosucelmare Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Pai la care articole au fost modificate preturile ? Eu de exemplu nu le stiu Feder Standard Stratocaster (Mexic) - de la 17 milioane la 19. Asta e un exemplu clar. Cred ca au umblat si la 60th Anniversary...
Guest anghelescu Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Musician's friend nu trimite in europa. Va bateti capul degeaba. nu stiam, my bad.banuiesc ca e in america nu?
Recommended Posts