alinu_tau Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 (edited) Model Squier Affinity Retastare Adio headstock stil "lopata"!!! Ecranare Inlocuire pickguard cu altul in 3 straturi cu doze alnico si humbucker Edited September 23, 2013 by alinu_tau 3
mariusteicu Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 (edited) maaaa,tu te-ai luat dupa headstockul meu..... neaparat trebuie sa pui o mostra de sunet Edited September 23, 2013 by mariusteicu
subliminal Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 comentariu strict pe criterii estetice :headstockul tot nu e ceea ce trebuie,pickguardul 50's in 1 ply era mult mai frumos,dar ce nu inteleg eu nicicum e humbuckeru ala din bridge-arata monstruos...ii ceva mai urata ca inainte ,sicer !!
Septi Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 A iesit super!Felicitari. Arata foarte ok si fara rama pentru doza humbucker. Astept cu nerabdare o proba de sunet
alinu_tau Posted September 24, 2013 Author Posted September 24, 2013 (edited) comentariu strict pe criterii estetice :headstockul tot nu e ceea ce trebuie,pickguardul 50's in 1 ply era mult mai frumos,dar ce nu inteleg eu nicicum e humbuckeru ala din bridge-arata monstruos...ii ceva mai urata ca inainte ,sicer !! Eu in titlu n-am zis ca am facut din el bibelou, am zis ca l-am ucis!!! Headstock-ul oricum arata mai bine asa decat inainte, n-am luat prea mult ca intram peste logouri, si asa am muscat putin din "by fender" Partea electrica de affinity strat e o gluma proasta chinezeasca care se gaseste pe ebay cu 15-20 $ complet asamblata. Nici macar n-am fost curios sa-l incerc asa sa vad cum suna. Edited September 24, 2013 by alinu_tau
subliminal Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 (edited) aha. ar fi o platforma ok pt o viitoare chitara dar cu oarece investitie... e un sunburst frumos. nu inteleg ce te-a oprit sa slefuiesti pegheadul astfel incat sa poti taia conturul original la headstock. in fine fiecare cu ideile lui,daca pe viitor vrei sa o dai mai departe as fi interesat de corp pentru un proiect ,eventual si de neck in functie de cum a iesit retastarea respectiva . apropos,eu as taia corect forma,as slefui jos decalul cu squier & shit si i-as trage un matching headstock tot in two-tone sunburst ! munca de o zi maxim ! Edited September 24, 2013 by subliminal
mariusteicu Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 aha. ar fi o platforma ok pt o viitoare chitara dar cu oarece investitie... e un sunburst frumos. nu inteleg ce te-a oprit sa slefuiesti pegheadul astfel incat sa poti taia conturul original la headstock. in fine fiecare cu ideile lui,daca pe viitor vrei sa o dai mai departe as fi interesat de corp pentru un proiect ,eventual si de neck in functie de cum a iesit retastarea respectiva . apropos,eu as taia corect forma,as slefui jos decalul cu squier & shit si i-as trage un matching headstock tot in two-tone sunburst ! munca de o zi maxim ! daca esti asa destept si a-toate stiutor de ce nu faci tu una si sa o prezinti tuturor. De comentatori e plin RGC-ul .......
subliminal Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 (edited) e cu edit-asta inseamna ca intre timp am sters ''injuraturile'' postate ulterior. totusi,nu vad de ce as fi asa destept sa tai un headstock prin scris[...],sa trag cinshpe pensule la ún ecranat de cavitati si sa pun un hamburger in bridge. tot respectu pentru retastare [in cazul in care e flawless]. totusi ma gandeam ca ai postat aici fiind constient ca esti pe RGC si colcaie de ''comentatori'' cum le zici tu. toate cele bune ! Edited September 24, 2013 by subliminal
akebono Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 (edited) Felicitari! Poti sa imi/ne spui ti sa ne spui te rog si ce doze ai pus in loc? Vad ca le-ai schimbat pe toate. Eventual ce ai mai schimbat la partea de electrica? Am o chitara ieftina din lidl, dar care suna OK pentru cat stiu eu. Suspectez ca la partea electronica este varza si as vrea sa incerc sa-i fac un upgrade similar cu ce ai facut tu, macar doza de bridge, ecranare si cabluri. Edited October 10, 2013 by akebono
alinu_tau Posted October 10, 2013 Author Posted October 10, 2013 Dozele nu-s de firma, da-s bunicele, cu magneti alnico, chiar si humbuckerul am vazut ca are alnico bar, ca l-am desfacut sa-i scot firul de split. Partea electrica am schimbat-o cu totul, n-a ramas nimic decat mufa jack
Recommended Posts