Irimia Tudor Posted September 10, 2013 Share Posted September 10, 2013 Buna ziua tuturor! As vrea sa ma ajutati la urmatorul lucru. Am o pedala zoom g7.1ut, achizitionata de aici, functioneaza foarte bine. Singura problema pe care o am cu ea este destul de mare:inregistratul. Desi are o reclama buna, ca face, ca drege, ca poate sa inregistreze direct cu USB in calculator foarte bine, cand incerc sa inregistrez, se aude incredibil de nasol. Chiar si atunci cand am cele mai clean tonuri, nu pot scapa de fuzz, iti omoara urechile. Am mai cautat pe internet si unii au aceeasi problema, desi sunt pe youtube video-uri in care aceasta sunetul inregistrat direct in calculator cu aceasta pedala este foarte ok. Va rog din suflet sa ma ajutati. O zi buna! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted September 10, 2013 Share Posted September 10, 2013 Îl folosești ca interfață? Poți pune un sample? Link to comment Share on other sites More sharing options...
subliminal Posted September 11, 2013 Share Posted September 11, 2013 vezi verifica din setari sa fie corecte... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts