www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Irimia Tudor

Newcomers
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Recent Profile Visitors

1913 profile views

Irimia Tudor's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Suna-ma la 0752076773 daca mai ai nevoie de chitarist.
  2. Am eu o chitara electro-acustica Encore EA255. Nu e o firma foarte cunoscuta, dar fac instrumentele manual si e de buna calitate. Daca esti interesat, anunta-ma, este o chitara superba.
  3. Am eu o chitara Encore EA255. 150 RON. este o chitara super.
  4. Buna ziua tuturor! As vrea sa ma ajutati la urmatorul lucru. Am o pedala zoom g7.1ut, achizitionata de aici, functioneaza foarte bine. Singura problema pe care o am cu ea este destul de mare:inregistratul. Desi are o reclama buna, ca face, ca drege, ca poate sa inregistreze direct cu USB in calculator foarte bine, cand incerc sa inregistrez, se aude incredibil de nasol. Chiar si atunci cand am cele mai clean tonuri, nu pot scapa de fuzz, iti omoara urechile. Am mai cautat pe internet si unii au aceeasi problema, desi sunt pe youtube video-uri in care aceasta sunetul inregistrat direct in calculator cu aceasta pedala este foarte ok. Va rog din suflet sa ma ajutati. O zi buna!
  5. UP, este un amplificator genial! Se mai poate discuta si la pret.
  6. Buna ziua, dragi chitaristi! Am intrat si eu in marea aventura a cover-urilor si vreau sa impartasesc aceasta experienta cu voi. Acesta este primul meu cover si aceasta este prima melodie scrisa de mine si interpretata de trupa mea(scuzati neplacerile distorsului de la solo, lipsa de echipament audio) https://soundcloud.com/irimia-tudor-tefan . Sper sa va placa si , vreau din suflet sa ma criticati unde este nevoie si sa imi ziceti parerea voastra! Daca v-a placut cover-ul , dati un share, sub si like, m-ar ajuta foarte mult si m-ar impulsiona. Va multumesc, si, rock on!
  7. Pret: 430 RON Localitate: Onesti Contact: tudorik_97@yahoo.com Link producator: http://www.guitarshop.ro/amplificator-chitara-fender-mustang-i-v-2-20w_p2648.html Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Dupa cum se vede, vand acest amplificator foarte loial, pentru ca am o pedala si o folosesc la boxele active din casa. Este ca nou, curatat de putin praf zici ca esti proaspat scos din cutie. Fac schimburi cu o placa Interfata audio USB . Pentru a va dovedi calitatea sunetului si forma in care l-am pastrat, sunt dispus sa va arat cu un webcam sau sa creez un clip full-HD, pentru a vedea in detaliu cum arata acesta. Mai mult, vine si cu contul meu de fender FUSE, care va ajuta sa creati preset-uri din calculator si sa le transferati in amplificator printr-un cablu USB. Inregistrarea este foarte buna, am folosit audacity pentru aceasta, aici este un cover , inregistrat cu amplificatorul direct prin USB in calculator. . Va astept aici cu propuneri:D. Multumesc pentru timpul acordat. P.S: Amplificatorul vine cu cablul de alimentare, evident, si cu cel USB .
  8. Buna ziua! Am o problema mare la cablul de la chitara. Am cumparat unul de la firma Warwick cu 40 si dupa 2 zile nu mai transmite nici un sunet. Vreau sa rezolv aceasta problema urgent, fara sa imi iau altul. Va rog frumos sa ma ajutati, multumesc.
  9. Dau chitara electro acustica pentru procesor. Chitara e luata de aici http://www.mezzomusic.ro/pages.php?d=4&ids=1&idc=4&idsubcat=33&sel=363. Va astept cu propuneri, culoarea la chitara e neagra.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.