www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Victor22

Newcomers
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Victor22's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Vand chitara Maxine cut-away excelenta pentru incepatori , nu prezinta lovituri sau probleme tehnice , sunet clar si bun , mici zgarieturi greu de observat , culoarea albastru , 21 de freturi si corzi d'addario aproape noi . Ofer predare personala doar in Bucuresti . Ofer si o pana cadou . Pretul este usor negociabil . Pentru detalii si poze nu ezitati sa ma contactati. Imaginea din anunt este cu titlu reprezentativ , pentru cei interesati urmeaza sa pun si poze cu ea. Facebook : Cristi Victor Mail : victor_florea_2009@yahoo.com
  2. Cautam tobosar , clapar , bassist din Bucuresti care sa aiba sub 18 ani si sa fie interesati sa faca parte dintr-o trupa , avem deja 2 chitaristi si solist .Vrem sa fie ceva de viitor si suntem in cautare de tineri seriosi care sa doreasca acelasi lucru . CONTACT : mail : victor_florea_2009@yahoo.com facebook : Cristi Victor skype : victorcristi2 Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati .
  3. Pret: 0 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0732032816 Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut,am nevoie de o chitara acustica.Nu sunt interesat de cine stie ce branduri,dar cu atat mai bun cu atat mai bine.Ofer 100 lei pe ea si as prefera un vanzator din Bucuresti. Yahoo:victor_florea_2009 Facebook:Cristi Victor. Astept Oferte!
  4. O iau eu cred,daca vrei sa iti dau 100 ron. Ne auzim pe yahoo.
  5. Salut,sunt destul de interesat de produs.As dori sa vad cateva poze cu ea.Yahoo:victor_florea_2009
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.