www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Ce sa cumpar?

Recommended Posts

Guest Kenny
Posted

Pan'la urma, pierzand 90% din sperantele ca s-ar mai putea face ceva cu venerabila iamaha, m-am hotarat sa o scot la pensie si sa iau alta.

Triaba e cam asa: bugetul ar putea fi cam pana la 500 de euroi.

Variantele pe care le-am indentificat (sic) is:

Jackson din seria JS30 - pret 13 milioane, Muzica, ales o forma mai mult dupa considerente estetice, ca ca calitate mi se par toate cam la fel.

ESP LTD Viper-100 de la BCRich, 530 euro

Epiphone Les Paul Gothic de pe la niste greci, 430e + 50 transportu' - aicea intrebarea e : aia de la vama cu cat ma mai sodomizeaza?

Astept opinii, sugestii, reclamatii.

NOTA: vreau punte fixa. Nu vreau floyd rose. Si nici n-o sa vreau in viitor.

Posted

sfat: niciuna din ele. toate sunt foarte foarte foarte si extrem de scumpe pentru ce reprezinta.

io iti zic asha: contacteaza-l pe dan nexus( id : dannexusalbu @yahoo.com) , da-i o spaga vezi tu cum faci(omu mi-a zis sa-i gasesc clienti care vor kitari din sua) si de 500 euro , adika peste 600 de dolari sau cat vine iti poti lua o kitara buna.

adika in lok de viper 100 ltd care e 280 $- tu dai 530 E , adika peste 600 parai , si eu am inteles ca el in 600 $ iti poate aduce kitara de 400 $, si poate un pik mai mult. asta e sfatul meu.

Guest Kenny
Posted

e cumva tobarul de la nexus? ca parca el zicea ceva de adus scule din US...

[edit] m-am documentat, e chitarist/vocalu :)

Posted

Well... intr-adevar sunt cam scumpe toate si nu-ti recomand nimic de-a face cu jackson sau bc rich ... epiphone e un instrument misto, dar o sa te coste mult, + taxe la vama.. plus faptul ca trebuie sa-i schimbi dozele... neaparat... deci nu prea stiu ce sa-ti zic... incearca cu dan nexus.. si daca reusesti ceva da-mi si mie un semn pls ca si eu sunt interesat... bafta!

Guest Kenny
Posted

M-am mai uitat pe ce aduc flacaii cu ESP-urile si am observat ca EC200QM la 700 de euro nu e chiar asa de rau (comparativ la un online store de la UK e 449 de lire - adica foarte pe-aproape). 700 de euro e cam in afara bugetului, da' poate mai jefuiesc vreo banca or something.

Guest Kenny
Posted
Kenny, uite-te la pozele cu chitarele noastre si daca-ti surade ESP-ul de acolo (la 550 EUR), da-mi de stire. Chitara e adusa doar de cateva luni si e aproape (99.99%) necantata. Si Floyd-ul poti sa-l blochezi  :)

10351[/snapback]

um...care poze cu chitarele voastre, if you don't mind me asking?

[edit] nevermind, m-am prins...

da, am auzit de treaba cu blocat floydu', da' nu stiu cam cum sta treaba in practica. (cat e de usor de facut, daca rezultatul e la fel ca o punte fixa and stuff)

Guest Kenny
Posted

a, pe alta linie, am dat un email lu' Dan Nexus :) si mi-a zis cam asa:

Dureaza 2 maxim 3 saptamani .6% comision 0,5$/kg

si la vama [...]

Singura conditie este comanda de minim 1000$

si se da avans de 1/3 din suma.

asa ca poate ne lipim doi si luam cate ceva.

In legatura cu Epiphonele, poate sa-mi zica careva care-s taxele vamale daca-l eau din Uie? deci ei mi-l trimit fara TVA, asa ca probabil e TVA-ul, da' mai e altceva?

Guest p_aciulea
Posted

blocarea floydului e usor de facut, eu mi l-am blocat singur, daca te intereseaza, iti pot pune niste poze maine sau poimaine, sa vad cand am timp.

Posted
a, pe alta linie, am dat un email lu' Dan Nexus :) si mi-a zis cam asa:

Dureaza 2 maxim 3 saptamani .6% comision 0,5$/kg

si la vama [...]

Singura conditie este comanda de minim 1000$

si se da avans de 1/3 din suma.

asa ca poate ne lipim doi si luam cate ceva.

10356[/snapback]

wow, orice chitara din u.s in conditiile alea? vreau si eu :)

sau are o lista de preturi?

si care e faza cu la vama [...] :)

Guest Kenny
Posted

vama [...] e vreo optime, aproximativ :)

Guest Kenny
Posted
vama = 20% taxe vamale + 19% tva :)

10377[/snapback]

da, da' vama [...] e o optime :)