Guest Ildest Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 Am vazut ca incep sa apra asemenea produse prin romania ... ce parere aveti despre acest Zoom? de fapt ce parere aveti despre pedalele Zoom. cica e mai buna decat mt-2 .... Daca a cantat cineva pe asa ceva .. parerea lui ar fi aur pentru ceilalti Link to comment Share on other sites More sharing options...
cearny Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 Foarte foarte foarte buna pedala. La fel si HL-01 Hyper Lead. Daca nu eram la stramtoare cu banii acum vreo 3 ani, nu le vindeam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ildest Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 (edited) daca aveti ceva inregistrari cu ea ... ar fi super .. ca tot am cautat si nu gasesc nicaieri ceva care sa fie klumea facuta. Trebuie sa iau un distors capabil de metal si sa fie cat mai bun .. si habar nu am ce sa iau ... cred ca o sa le iau pe toate. boss mt-2, md-2 si trimetalul. ... si dupa aia ma joc eu cu toate si ma decid ce pastrez Edited November 1, 2006 by Ildest Link to comment Share on other sites More sharing options...
EADGBE Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 O sa-ti cumperi 3 pedale??? No way... ...parerea mea sincera e sa mergi pe boss... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ildest Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 (edited) 4 .. ca am deja un ubermetal ... ) .. glumesc nu sti uinca ce fac .. dar daca apar oferte bune le iau .. cu zoomul .. mai intai il incerc ... si daca mi se pare cat de cat ceva de capul lui il iau .. daca nu .. nu .. e simplu ... oricum am de achizitionat ceva din muzica( si nu sunt corzi ) .. si sper sa aiba si pedala asta sa o incerc Edited November 1, 2006 by Ildest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ildest Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 Ok .. intre MT-2 si tri-metal .. care vi s-a parut cea mai buna ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 Nu iti mai bate capul si ia Tri-metal daca ai de unde sa iei. Stiu ca nu se mai fabrica de ceva vreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts