catalinsapasu Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Pret: 1000 RON Localitate: Bucuresti Contact: catalinsapasu@yahoo.com Link producator: http://www.bossus.co...?ProductId=1027 Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Accept schimburiSchimb Boss JS-8 e-Band. Are phrase trainer, looper, player, procesor COSM (cel de pe GT-10, intr-o forma "lite") etc. Citese si stick-uri USB, card-uri de memorie, merge folosit ca placa de sunet. Folosit doar in casa, nefumator. Vechime - 2.5 ani. Demo in linkurile urmatoare: http://www.youtube.com/watch?v=ZX6R-IxaVaI Motivul schimbului: sta degeaba. Pret orientativ: JS-8 1000 RON NEGOCIABIL Schimb cu urmatoarele (diferenta din partea voastra sau a mea, dupa caz, maxim 500 lei): - Roland GK3 - doza midi - Line6 Pod x3Live - Line6 Pod XT Live - Line6 Pod HD500 (nu 300 sau 400); - Digitech Control2; - Line6 FVB Express MK2 (ala cu usb, nu primul model) - Boss gt-10; - Sonnus I2m midi converter; - Ibanez cu floyd si 24 taste (sa fie in stare buna si sa fie negru, alb sau rosu - nu albastru, negru/rosu sau stiu eu ce combinatii) - piticii mei de pe creier prefera RG370, RG350; - Jackson dxmg; - Yamaha dd65; - Un procesor de bass (zoom b2.1u sau boss me50b sau vox tonelab 2b) - in orice caz, sa fie compact, nimic fancy; - Looper Digitech Jamman Solo sau Stereo (ala cu 4 butoane) sau vox VL1 sau Line6 JM4; - O tableta pe Andriod (Asus, Samsung...ceva, dar nu IPad); - ebook reader - Cutie rack 2u sau 3 u; - Marshal JH1; - Line6 Ubermetal; - ce mai aveti prin casa... Poze: 1
johnnyrock Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 un rocktron chameleon 2000 varianta rack te intereseaza plus o diferenta din partea mea?
catalinsapasu Posted September 3, 2013 Author Posted September 3, 2013 Salut. Am deja un gsp1101, asa ca nu prea am ce face cu echipamente de rack. M-ar fi interesat ceva floorboard. Mersi, oricum, de oferta. Catalin
catalinsapasu Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 S-a dat, pleaca astazi. Se poate inchide. Multumesc
bentatiberiu Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 Multumiri vanzatorului ,multumesc RGC : Tiberiu.
Recommended Posts