catalinsapasu Posted September 2, 2013 Share Posted September 2, 2013 Pret: 1000 RON Localitate: Bucuresti Contact: catalinsapasu@yahoo.com Link producator: http://www.bossus.co...?ProductId=1027 Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Accept schimburiSchimb Boss JS-8 e-Band. Are phrase trainer, looper, player, procesor COSM (cel de pe GT-10, intr-o forma "lite") etc. Citese si stick-uri USB, card-uri de memorie, merge folosit ca placa de sunet. Folosit doar in casa, nefumator. Vechime - 2.5 ani. Demo in linkurile urmatoare: http://www.youtube.com/watch?v=ZX6R-IxaVaI Motivul schimbului: sta degeaba. Pret orientativ: JS-8 1000 RON NEGOCIABIL Schimb cu urmatoarele (diferenta din partea voastra sau a mea, dupa caz, maxim 500 lei): - Roland GK3 - doza midi - Line6 Pod x3Live - Line6 Pod XT Live - Line6 Pod HD500 (nu 300 sau 400); - Digitech Control2; - Line6 FVB Express MK2 (ala cu usb, nu primul model) - Boss gt-10; - Sonnus I2m midi converter; - Ibanez cu floyd si 24 taste (sa fie in stare buna si sa fie negru, alb sau rosu - nu albastru, negru/rosu sau stiu eu ce combinatii) - piticii mei de pe creier prefera RG370, RG350; - Jackson dxmg; - Yamaha dd65; - Un procesor de bass (zoom b2.1u sau boss me50b sau vox tonelab 2b) - in orice caz, sa fie compact, nimic fancy; - Looper Digitech Jamman Solo sau Stereo (ala cu 4 butoane) sau vox VL1 sau Line6 JM4; - O tableta pe Andriod (Asus, Samsung...ceva, dar nu IPad); - ebook reader - Cutie rack 2u sau 3 u; - Marshal JH1; - Line6 Ubermetal; - ce mai aveti prin casa... Poze: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnyrock Posted September 3, 2013 Share Posted September 3, 2013 un rocktron chameleon 2000 varianta rack te intereseaza plus o diferenta din partea mea? Link to comment Share on other sites More sharing options...
catalinsapasu Posted September 3, 2013 Author Share Posted September 3, 2013 Salut. Am deja un gsp1101, asa ca nu prea am ce face cu echipamente de rack. M-ar fi interesat ceva floorboard. Mersi, oricum, de oferta. Catalin Link to comment Share on other sites More sharing options...
catalinsapasu Posted September 5, 2013 Author Share Posted September 5, 2013 S-a dat, pleaca astazi. Se poate inchide. Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
bentatiberiu Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 Multumiri vanzatorului ,multumesc RGC : Tiberiu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts