sam Posted August 25, 2013 Share Posted August 25, 2013 (edited) Am o pereche de monitoare M-Audio AV30 pe care ma bate gandul sa o vand. Au fost cumparate de mine din magazin, am factura + garantie. Nu stiu exact data dar pot cauta actele care cu siguranta exista. Oricum nu cred sa aiba mai mult de 1 an, timp in care au fost folosite putin spre deloc intr-un home studio de 4x5m (intr-un apartament). Nu am sarit niciodata cu volumul de jumatate pentru ca n-am avut motive sa o fac. Nici nu s-a ascultat 'muzica la winamp/youtube' pentru ca am boxe pasive pentru asta. Nu am completat pretul pentru ca realmente nu stiu cat sa cer. Pe net am vazut ca sunt noi in jur de 550 ron, asadar astept oferte. Inclusiv oferte de schimb cu monitoare superioare ca si valoare/calitate (ofer diferenta), dar numai in stare foarte buna eventual similara cu ceea ce ofer. Daca e cazul le fac si poze, insa sterse de praf garantez ca sunt ca noi, au cutia originala cu toata hartogaraia, cablurile si ce-a mai fost pe acolo. Nici vorba de zgarieturi, lovituri, defecte (au si stat acoperite o perioada). Nu veniti cu oferte ridicole pentru ca nu ma grabesc sa le dau si nici nu sunt convins ca am sa o fac, mai ales la preturi dubioase. Oferta e mai mult pentru cineva dispus initial sa le cumpere noi din magazin dar care pana la urma accepta sa le ia si second, ceva mai ieftin dar in stare la fel de buna, cu acte de provenienta si absolut tot ce s-a livrat impreuna cu ele. Poze producator: Edited August 25, 2013 by sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shobytza Posted August 25, 2013 Share Posted August 25, 2013 Salut daca te intereseaza schimb. http://forums.rgc.ro/topic/88879-server-dell-poweredge-850-1u-rackmount-intel-dual-core-3-ghz-2-gb-ddr2-80-gb-s-ata/page__fromsearch__1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted August 26, 2013 Author Share Posted August 26, 2013 Salut daca te intereseaza schimb. http://forums.rgc.ro...__fromsearch__1 Nu ma intereseaza dar iti multumesc pentru oferta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted September 25, 2013 Author Share Posted September 25, 2013 Nu le mai vand, eventual le schimb cu monitoare superioare calitativ cu diferenta din partea mea. Nu mai intereseaza puterea, le folosesc intr-o camera de 3 x 5m deci 30W sunt suficienti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted October 25, 2013 Author Share Posted October 25, 2013 Revin la vanzare sau se schimba cu Yamaha (preferabil seria HS) + diferenta din partea mea. Monitoarele arata ca noi, functioneaza perfect, au fost folosite foarte putin la volum mic, sunt cumparate de mine din magazin, am acte la ele, ambalaj original, toate accesoriile, etc. Sterse de praf si puse in cutie sunt ca noi. Pret: 450 ron. Voi reveni cu poze reale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted October 27, 2013 Author Share Posted October 27, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodopopa Posted October 27, 2013 Share Posted October 27, 2013 pe okazii sunt 398 ron noi cu factura si garantie. eu ofer 300 deci pe ale tale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted October 27, 2013 Author Share Posted October 27, 2013 (edited) @bodopopa: Nu am cautat pe okazii pentru ca nu-l consider etalon. Insa am sa ma interesez daca oferta e corecta si actualizata si voi revini cu un post. Totusi, nu cred ca le voi da in conditiile asta, prefer sa le folosesc ca boxe de PC in alta parte decat sa le dau pe nimic. Cum am mai spus sunt aproape noi/nefolosite, au acte si (cred) garantie. Maine voi cauta hartiile si voi lamuri si problema garantiei. Sigur exista dar nu stiu daca garantia a fost de un an sau de doi. Edited October 27, 2013 by sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodopopa Posted October 27, 2013 Share Posted October 27, 2013 Garantia nu este transmisibila decat daca vanzatorul modifica conditiile standard de contract. Magazinul de pe okazii ofera garantie si factura, nu este un produs second hand. in alte magazine online cel mai mic pret pe care l-am gasit este 470. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted October 27, 2013 Author Share Posted October 27, 2013 (edited) Te cred si te inteleg insa in ceea ce ma priveste garantia este transmisibila si se acorda in baza facturii si certificatului de garantie pe care eu le voi oferi in original cumparatorului. Am si gasit actele, le am in fata. Au fost cumparate pe 24.12.2012 si au garantie 24 de luni (pana pe 24.12.2014). Oricum, ca sa simplificam lucrurile, nu le voi vinde pe 300 ron, indiferent cat ar fosta pe okazii sau unde le-ai gasit. Pretul minim de vanzare este de 400 ron. Daca nu se vand la pretul asta, cel mai probabil se vor retrage de la vanzare. Edited October 27, 2013 by sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted October 29, 2013 Author Share Posted October 29, 2013 Nu mai caut YAMAHA pentru ca am luat deja o pereche. Asadar de vanzare M-AUDIO AV30 impecabile, foarte putin folosite, garantie pana pe 24.12.2014, acte, cutie, 400 ron. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted November 6, 2013 Author Share Posted November 6, 2013 Rezervat pana saptamana viitoare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted November 11, 2013 Author Share Posted November 11, 2013 Monitoarele revin la vanzare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shobytza Posted November 29, 2013 Share Posted November 29, 2013 Salut , te intereseaza schimb cu la cutie folosit de 2 ori. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted November 29, 2013 Author Share Posted November 29, 2013 Salut , te intereseaza schimb cu la cutie folosit de 2 ori. ? Din pacate nu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted December 3, 2013 Author Share Posted December 3, 2013 Nu mai este valabil, multumesc RGC! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts