www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna ziua.

Ma adresez celor mai avansati cu ceva experenta practica in domeniu.Caut 2 difuzoare de 12" cat mai eficiente,adica cu sensibilitatea cat mai mare..."sa faca faca distractiei"..

Puteti sa-mi dati cateva exemple?nu ma intereseaza firma nici data fabricatiei,ci puterea ca SPL.Pot fi si fulrange sau doar medii-inalte ori mid-basi.

Sa traiti cu totii si numai bucurii.

Posted (edited)

Să reformulez atunci: sonorizare pentru câți oameni/ce suprafață?

Pentru că e ușor să faci difuzoare de putere mică eficiente și de bandă relativ largă, dar când vrei să se audă mai tare bagi mai multă putere, pt. care îți trebuie bobine mai babane, care fac difuzoarele mai puțin eficiente, deci bagi și mai multă putere, deci îți trebuie bobine și mai mari ș.a.m.d. se continuă cercul vicios.

Încă un detaliu: cauți difuzoare sau boxe?

PS: de ce trebuie să fie de 12"?!

Edited by FiveseveN
Posted (edited)

Să reformulez atunci: sonorizare pentru câți oameni/ce suprafață?

Pentru că e ușor să faci difuzoare de putere mică eficiente și de bandă relativ largă, dar când vrei să se audă mai tare bagi mai multă putere, pt. care îți trebuie bobine mai babane, care fac difuzoarele mai puțin eficiente, deci bagi și mai multă putere, deci îți trebuie bobine și mai mari ș.a.m.d. se continuă cercul vicios.

Încă un detaliu: cauți difuzoare sau boxe?

PS: de ce trebuie să fie de 12"?!

Oameni intre 200-500/suprafata 50-100m2 in exterior.

Vreau pe 12"pt ca completez 2 boxe 2x12"..deci am nevoie de difuri..

Exemplificativ,orientativ..as vrea sa se auda mai tare ca RFT L3512 pe care le detin.

Sper sa nu mai primesc multe intrebari,ci si raspunsuri..am fost destul de explicit cred..DECI?ceva difuri bune,pt OUTDOOR?

Edited by Alinasd Alinctin