Craciun Mihai Posted August 5, 2013 Share Posted August 5, 2013 Buna seara tuturor! Detin un Squier Acustica si am o problema destul de mare cu cheitele de acordaj. Acum ceva timp a inceput sa mi se desprinda corpul cheitei din spatele capului chitarei am incercat sa strang surubul la loc dar la un timp acesta se deplasa la loc, in final am rupt accidental coarda respectiva iar cheita a picat cu totul, am cumparat ulterior un set de cheite relativ identice dar nu am reusit sa le atasez (cel putin nu cu surubelnita), asa ca am presupus ca locasul in care era prins surubelul este tocit. Cum as putea rezolva acest inconvenient? Va multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airhead Posted August 5, 2013 Share Posted August 5, 2013 ceva poze ar fi de ajutor. asa ne putem da seama mai bine despre ce este vorba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dgeekoo Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 In gaura holzsurubului ala mic pui un varf de scobitoare muiat in aracet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts