aliniasi Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 (edited) Detalii Warwick RB Streamer ST5 -Corp din lemn de carolena - 24 tastiere din palisandru -radius 20 inch(500mm) -doza passiva Humbucker Vintage MEC -Cheite Warwick -Hardware Cromat -Finish: Natural Satin -Tip : 5 corzi - Reglare : ton si volum - Corzi Rotosound RS665LD Roundwound Astept pm si pe yahoo: blackmetall99@yahoo.com Schimb cu : Fender Jazz Bass MIM in 5(diferenta de la mine),Ibanez SR505(diferenta de la mine),si altele! DAU DIFERENTA daca este nevoie Edited July 28, 2013 by aliniasi 1
cosminsatri Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 Nu ai pus pretul de vanzare pentru bass, nici poze sau un link de la producator sau magazin online cu acest produs. Ia-o ca pe un up din partea mea. Bafta la vanzare. 1
aliniasi Posted August 2, 2013 Author Posted August 2, 2013 Pai la ce sa pun pret daca nu il vand ci,il schimb !? si poze am sa dau celor interesati. Nu e obligatoriu postu,probabil daca nu am sa gasesc ceva prea curand am sa il inchid.
Recommended Posts