mike_KidLazy Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 (edited) Am primit la un moment dat de la userul Adi M o propunere de colaborare la piesa "Follow The Tears" de la Heaven And Hell. Zis si facut: Adi s-a ocupat de tot ce inseamna partea de chitara, dar si de mixajul piesei, iar eu am facut pe bassista . Am incercat sa ne punem putin si amprenta personala pe acest cover - piesa originala este in Drop D, dar noi am cantat-o in Drop B, ca sa sune mai heavy. De asemenea, am modificat si intro-ul piesei - am scris fiecare cate o versiune de intro, insa in final nu ne-am putut hotari care din ele este mai buna, asa ca le-am postat pe amandoua . Versiunea lui Adi este aceasta (iar aici si solo-ul de chitara e mixat putin altfel fata de al doilea clip): iar versiunea mea de intro este asta: Acestea fiind spuse, tin sa ii multumesc public lui Adi M pentru invitatia de a colabora la piesa asta, si cu siguranta vor mai urma si altele. Speram sa va placa si voua ce a iesit din mainile si creierele noastre. Enjoy (or not)! Edited July 14, 2013 by mike_KidLazy 7
Shreder_DT Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Asa da, heavy shit. Ar trebui sa cautati si un vocal, ca e pacat sa ramana asa. Cred ca originalul e in Drop C#, imi suna prea prea jos pt Drop D.
Adi M Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Asa da, heavy shit. Ar trebui sa cautati si un vocal, ca e pacat sa ramana asa. Cred ca originalul e in Drop C#, imi suna prea prea jos pt Drop D. Mulțumim! Ai dreptate, cred că e Drop C#, doar tab-ul nostru era Drop D Iar la vocal, eu unul m-am gîndit, dar e greu cînd standardul e Dio Sigur, e liber oricine să facă varianta lui, nu să copieze, dar mie în cap îmi cîntă mereu Dio cînd aud asta Oricum, dacă e cineva interesat, e invitatul nostru să-și pună vocea peste! (Cred că și @mike e de acord, deși vorbesc din capul meu, fără să o fi întrebat înainte). 2
mike_KidLazy Posted July 14, 2013 Author Posted July 14, 2013 Ai dreptate, cred că e Drop C#, doar tab-ul nostru era Drop D Sorry guys, my bad, ca m-am luat dupa tab in loc sa ascult originalul ca lumea . Oricum, dacă e cineva interesat, e invitatul nostru să-și pună vocea peste! (Cred că și @mike e de acord, deși vorbesc din capul meu, fără să o fi întrebat înainte). Sunt 150% de acord cu asta, daca doreste careva sa-si imprumute vocea pentru piesa asta, n-am absolut nimic impotriva, deci poti sta linistit in privinta asta.
Shreder_DT Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Nu o sa gasesti niciodata vocal pe RGC. Cauti pe youtube un vocal care se potriveste, care a mai facut colaborari, si ii dai mesaj in vederea colaborarii. Un exemplu - http://www.youtube.com/watch?v=03mu5yNAwbQ
mike_KidLazy Posted July 15, 2013 Author Posted July 15, 2013 Multumim mult pentru pont, Shreder_DT. Am sa vorbesc acum cu Adi M, sa vad ce parere are si poate cine stie, extindem colaborarea .
Recommended Posts