Crossroads Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Dupa ce am incercat citiva indivizi care mai de care mai neseriosi inclusiv unul care are si o postare aici si care NU are nici o treaba cu seriozitatea, revin cu un nou post... Basist, am gasit cel putin pt moment pare sa fie ce ne trebuie, asa ca fac o noua cerere - poate ne iese... caut un vocal care sa poata cinta bine atit coveruri cit si piese proprii. Piesele proprii sint Rock si POP-FUNK.. Detin si ofer: Sala de repetitie Sistem PA Studio de inregistrari Agentie de evenimente Coveruri tre sa facem pt diverse concerte si evenimente. Daca doreste cineva detalii il rog sa-mi de un email: mike@vlahopol.com - aici intru destul de rar va salut cu respect, Mike 1
Crossroads Posted July 15, 2013 Author Posted July 15, 2013 este un baiat Cristian caruia i-am raspuns.. sper sa nu-i fi intrat mailul meu in folderul de spam. Poate vede mesajul aici...
Bolocan S. Sebastian Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 Mare dreptate ai Mike. Numai de neseriosi avem parte.
Guest Florin Gindu Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Buna, Mike, pe unde se afla studioul/sala de repetitii?
Recommended Posts