www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

fore

Newcomers
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by fore

  1. Se da biletul + cazare la hostel. Se poate ridica din Cluj Napoca, sau se trimite in tara, transportul este asigurat de cumparator. http://www.songkick.com/concerts/25053234-black-sabbath-at-arena 0753021620 - Tudor
  2. Biletul costa 150 de lei, eu il dau cu 100! nimeni?!
  3. Daca e cineva interesat, rog sa-mi lase numarul de telefon pe privat.
  4. Pret: 130 RON Localitate: Cluj Napoca Contact: PM Stare: Nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand bilet Rockstadt extreme fest. Biletul este pe 4 zile. Practic e abonament. Il dau exact cu cat l-am luat. Se poate ridica din Cluj Napoca, sau trimit in tara daca-i nevoie. Pretul este 130 de lei. Motivul pentru care-l dau, este ca eu nu pot sa mai merg. Contact: PM.
  5. Ca sa spun altfel, voiam sa intreb, exact ce echipamente am nevoie, cat sa pot inregistra clean, fara alteratii. Practic sa-mi scot partea vocala in pc. Ca restul de instrumental ma descurc sa-l aduc in PC, intr-un fel sau altul. Prin "exact" ma refer la nume de echipamente. Subliniez din nou. Pot fi fara nici cea mai mica problema SH, de-aici de pe forum, sau de pe alte forum-uri/site-uri, sau pot fi si noi, la un pret acceptabil (cat mai mic de preferabil)
  6. Vreau sa incerc o treaba. Si as avea nevoie de-un microfon pentru voce, deoarece as fi vrut sa incerc sa inregistrez ceva. (nu fac treaba profi, dar vreau sa sune decent- pe cat posibil) Am procesor de chitara, korg ax3g, un amp micut, Ibanez DAG1, cablaraie si laptop si chitari. Intrebarea mea este.. Ce caut? Evident, pentru moment cat de ieftin posibil. Nu caut musai echipament nou. Am vazut pe site-ul de la mcmusic, ceva chestii ieftinache, pana-n 200 de lei. Pe thomann(ro) singurul mic care mi-a atras cat de putin atentia, era la 350 de lei(puuutintel cam mult pentru al meu buget) Problema este ca nu stiu DUPA CE sa ma uit. Nu stiu exact cum se face inregistrarea propriu-zisa. Trec mic-ul prin proc, dupa care-l bag in laptop prin soft-uri de inregistrare, si-mi sincronizez dup-aceea cu restul instrumentalului? (stiu de un oarecare delay, intradevar)
  7. Se poate inchide. Multam RGC.
  8. Vreau sa le folosesc sa ascult muzica pe strada, si sa scot dim amp pe casti ce cant la chitara, ca sa nu m-auda toti vecini ce cant, si sa pot canta la orice ora am eu chef.
  9. Stiu. Dar ma gandeam ca poate are cineva, pe-aici ceva de vanzare. Nu vreau musai noi. M-ar interesa si folosite si mai profi. Sau SH si mai profi, la un pret mai convenabil.
  10. As dori sa cumpar un set de casti pe cat posibil de profi in bugetul acesta. Nu am in cap ceva anume, as vrea sa vad ceva oferte in prima faza. Bugetul meu este de maxim 150 de lei, incluzand transportul. Odata ce vad modelul, ma descurc sa citesc un review pe net.
  11. Daca-l trec prin procesor, si-mi pun casti, se aude cum trebuie? Daca da, il rezerv si-l iau eu!
  12. http://www.musiciansfriend.com/pro-audio/vic-firth-sih1-isolation-headphones umblam putintel la pret? ca poat's interesat atunci..
  13. Salut, n-ar trebui sa aiba un filet?
  14. Salut. Sunt din Cluj. Lasa-mi un nr de telefon sa povestim.
  15. Ai de ce-am eu mai sfant pe lume...
  16. Salut.Pune amp-ul pe clean,inainte sa te-apuci sa-ti faci ton-uri din proc.Pentru ca nu o sa iasa mai nimica,daca conectezi proc-ul cu distors,si ti si amp-ul pe distors.
  17. Scuze ca ma bag aiurea.Dar la cover-ul de la queen,eu a impresia ca nu respecti nici-un timp.
  18. Daca iei un tab si-un metronom si te chinui singur acasa,ce-are? Sau cauti pe youtube,un tutorial video...Ma rog,daca preferi sa dai banii...
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.