kiwi zzz Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 Pret: 0 RON Localitate: Timisoara Contact: ovidiuobrejan@yahoo.com Stare: Uzura normalaAccept schimburi: Nu accept schimburiAm ajuns la momentul cand anumite prioritati s-au schimbat in ceace ma priveste, astfel sunt nevoit sa vand o parte din mini colectia mea de chitare. Chitarele sunt dupa cum urmeaza: 1.Squier Showmaster Rally Stripe HH, este o chitara foarte rara, trasatura unica, doua potentiometre de volum, fara potentiometru corectie ton- 750 ron 2.Marina Feeling Series II, aprox de prin anii 80, este produsa de compania taiwaneza Chuan Yin Musical Instruments(la vremea respectiva chitarele se fabricau in Korea si Japonia, actualmente compania nu mai produce decat chitare acustice) a nu se confunda cu chitarele cehesti Jolana care au si un model Marina.- 700 ron 3.Orfeus Hebros, produsa in Bulgaria, a suferit urmatoarele modificari ca sa poata fi cantata, schimbat bridge-ul, cheitele si mufa, cea originala fiind DIN(nu este Hebros bas modificat, spun asta pentru ca am vazut pe rgc ca majoritatea nu au auzit decat de Hebros bas)- 450 ron 4.Bas de Reghin, proiect nefinalizat si nu prea reusit, pentru cine vrea sa continue este ceva material bun pe el- 200 ron Nu doresc sa livrez in tara, pentru inceput o sa incerc sa le dau celor din Timisoara sau imprejurimi.Nu doresc schimburi. Si acum poze exact in ordinea de mai sus.
otringal Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 salut! te intereseaza la schimb ceva de la mine pe Squier sau Marina? produsele mele sunt mai jos, in semnatura mea, imediat sub acest post. Multumesc mult!
kiwi zzz Posted April 8, 2017 Author Posted April 8, 2017 Pret: 0 RON Localitate: Timisoara Contact: ovidiuobrejan@yahoo.com Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Am ajuns la momentul cand anumite prioritati s-au schimbat in ceace ma priveste, astfel sunt nevoit sa vand o parte din mini colectia mea de chitare. Chitarele sunt dupa cum urmeaza: 1.Squier Showmaster Rally Stripe HH, este o chitara foarte rara, trasatura unica, doua potentiometre de volum, fara potentiometru corectie ton- 550 ron 2.Marina Feeling Series II, aprox de prin anii 80, este produsa de compania taiwaneza Chuan Yin Musical Instruments(la vremea respectiva chitarele se fabricau in Korea si Japonia, actualmente compania nu mai produce decat chitare acustice) a nu se confunda cu chitarele cehesti Jolana care au si un model Marina.- 400 ron 3.Orfeus Hebros, produsa in Bulgaria, a suferit urmatoarele modificari ca sa poata fi cantata, schimbat bridge-ul, cheitele si mufa, cea originala fiind DIN(nu este Hebros bas modificat, spun asta pentru ca am vazut pe rgc ca majoritatea nu au auzit decat de Hebros bas)- 400 ron Nu doresc sa livrez in tara, pentru inceput o sa incerc sa le dau celor din Timisoara sau imprejurimi.Nu doresc schimburi. Si acum poze exact in ordinea de mai sus. P4174632.JPGP4174633.JPGP4174634.JPGP4174636.JPGp.JPGP4234697.JPGP4234698.JPGP4174619.JPGP4174625.JPGP4234700.JPGP4234701.JPG up
kiwi zzz Posted June 15, 2017 Author Posted June 15, 2017 Update de pret-ptr fiecare dintre chitare reducere 50 de lei
kiwi zzz Posted June 24, 2017 Author Posted June 24, 2017 Preturile in clar dupa cum urmeaza: Squier Showmaster HH Rally Stripes- 450 lei Marina Feeling Series FL2- 350 lei Orfeus Hebros-350 lei
kiwi zzz Posted June 25, 2017 Author Posted June 25, 2017 Un link ptr Marina, nu Feeling Series ci Revival Series, dar cam acelasi lucru
kiwi zzz Posted June 25, 2017 Author Posted June 25, 2017 Si ptr Rally Stripes ceva review https://www.sweetwater.com/insync/summer-namm-2003-squier-showmaster-rally-stripe-hh/
kiwi zzz Posted July 1, 2017 Author Posted July 1, 2017 Marina a plecat la utilizatorul Jiganie, multumesc RGC
kiwi zzz Posted July 3, 2017 Author Posted July 3, 2017 Chitara Squier Showmaster va fi disponibila si la Cluj in data de 28 Iulie, ptr cine e din zona si e interesat.In rest ramane valabil ce am scris si la inceputul postului adica se da doar in Timisoara sau imprejurimi.
Jiganie Posted July 3, 2017 Posted July 3, 2017 Niste informatii pentru eventuali interesati: am avut norocul sa pot vedea ambele chitare si am ales-o pe Marina doar pentru ca e mai vintage, chiar daca Squierul mi-a placut mult pentru ca e si asta un model rar. Pot spune ca Squierul e in stare f buna (de ex. freturile uzate nu sunt super-uzate, se pot aranja fara sa necesite schimbarea lor); deci chitara pare in regula si cred ca merita pretul cerut.
kiwi zzz Posted July 13, 2017 Author Posted July 13, 2017 Update, chitara nu va fi in 28.07 in Cluj, ci in 7,8 si 9 luna viitoare.
kiwi zzz Posted August 4, 2017 Author Posted August 4, 2017 Reminder;Daca se arata cineva interesat din Cluj, chitara Squier Showmaster ar putea fi in Cluj in 7-8 si 9 saptamana viitoare.
kiwi zzz Posted January 17, 2018 Author Posted January 17, 2018 Squier Showmaster a plecat la utilizatorul FilakFarber.A mai ramas Orfeus.
Recommended Posts