www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

kiwi zzz

Newcomers
 • Posts

  0
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Timisoara

Other Information

 • Gear
  chitara electrica

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

kiwi zzz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputation

 1. Squier Showmaster a plecat la utilizatorul FilakFarber.A mai ramas Orfeus.
 2. Reminder;Daca se arata cineva interesat din Cluj, chitara Squier Showmaster ar putea fi in Cluj in 7-8 si 9 saptamana viitoare.
 3. Update, chitara nu va fi in 28.07 in Cluj, ci in 7,8 si 9 luna viitoare.
 4. Vand acest amplificator produs de firma poloneza Unitra, amplificatorul este pe tranzistori si scoate 30W reali, incercat la sala merge fara probleme peste tobe, poate fi folosit conectat la mai multe instrumente simultan, exemplu, chitara 1 chitara 2 si clapa, sau chitara si sursa audio externa.Amplificatorul sta foarte bine pentru varsta care o are, atat optic cat si tehnic, din punct de vedere tehnic, baga ptr cateva secunde crachuri la prima pornire, de la condensatorii imbatraniti cel mai probabil, dupa care merge foarte bine, adica curat.Am avut intentia sa inlocuiesc eu condensatorii dar din lipsa de timp am renuntat siapoi nici nu e foarte deranjant acel crach de la inceput, m-am obisnuit cu el.Intrarile sunt cu mufe DIN, nu le-am modificat ptr ca nu am vrut sa-i stric aspectul original dar cine doreste poate fara probleme inlocui mufele DIN cu unele jack.
 5. Chitara Squier Showmaster va fi disponibila si la Cluj in data de 28 Iulie, ptr cine e din zona si e interesat.In rest ramane valabil ce am scris si la inceputul postului adica se da doar in Timisoara sau imprejurimi.
 6. Marina a plecat la utilizatorul Jiganie, multumesc RGC
 7. La Orfeus la minutul 3:54 spune ceva
 8. si ptr Orfeus ,cu fret buzz-ul de rigoare
 9. Si ptr Rally Stripes ceva review https://www.sweetwater.com/insync/summer-namm-2003-squier-showmaster-rally-stripe-hh/
 10. Un link ptr Marina, nu Feeling Series ci Revival Series, dar cam acelasi lucru
 11. Preturile in clar dupa cum urmeaza: Squier Showmaster HH Rally Stripes- 450 lei Marina Feeling Series FL2- 350 lei Orfeus Hebros-350 lei
 12. Update de pret-ptr fiecare dintre chitare reducere 50 de lei
 13. Boss Dr PAD- DRP1 este un drum pad cu 6 sounduri ajustabile, din aceasta serie exista si modelele 2 si 3 pe care eu nu le detin, poate fi folosit de sine statator sau in combinatie cu modelele 2 si 3 sau alt drum set.Este alimentat cu baterie de 9 v sau cu alimentator extern de 9v pe care eu nu-l detin.Drum pad-ul este in stare perfecta de functionare si estetic arata foarte bine.Accept si propuneri de schimburi cu orice legat de chitara electrica.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.