BraveJim Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 (edited) Salutare Ganduri Inghetate este o melodie pe care a compus-o colegul din imagine (el o si canta de altfel). La chitara l-am ajutat eu; percutia si batsul, bsul, basitul ... >basul< sunt facute la studio Edited June 25, 2013 by BraveJim 2
Rothmans Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 (edited) Vocea e putin cam tare compartativ cu negativul. In rest foarte misto piesa Si ca sa completez , piesa asta e printre putinele melodii in romana cu versuri inteligente Edited June 25, 2013 by Radu.Sirbu 1
BlocK Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Foarte frumoasă piesa, felicitari. Nu stiu daca am eu probleme, nu vreau sa o iei ca pe o insulta sau altceva, dar parerea mea de amator este ca bassul nu este mixat tocmai ideal, mai ales ca pare a fi o fundatie extrem de buna pentru piesa.
karpi Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Draguta piesa ..totu-i OK DAR ...vocalistul sa nu cante atat de " militareste " .
finics Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Draguta piesa ..totu-i OK DAR ...vocalistul sa nu cante atat de " militareste " . La inceput canta ca un popa "si-am incercat sa vaaaaad...". In rest sunt de acord cu colegul karpi.
Recommended Posts