www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Schimbare doze

Guest mustaine

Recommended Posts

Guest mustaine

Stie cineva unde te poti duce cu o chitara pentru a fi "aranjata" ? Adica o persoana/firma in stare sa-ti ofere un service complet, schimbat doze, schimbat bridge, acordat chitara etc ?

Guest mustaine

Mai bine iti cumperi tu doze, bridge si faci toate astea... :)

Exact asta am facut, dar am niste probleme cu sound-ul, si as vrea totusi ajutor "profesional" :)

Guest mustaine

Mai exact... ce probleme ai? nu iti place sunetul dat de doze? Bazaie vre-o coarda sau... eu stiu... ce chitara ai?

Configuratia ar fi Jackson DX10D cu DL tremolo, pickups LW MUST active (schimbate de la niste Duncan Designed cam nasoale).

Poti sa vezi aici schema de montaj: http://www.seymourduncan.com/support/schem...1v_1t_3way.html

Soundul si-a pierdut foarte mult din amplitudine, am foarte multe joase, cleanul foarte infundat. Am incercat reglajul inaltimii dozelor pe toate pozitiile posibile, dar fara mare success.

Pot sa-ti atasez un sample audio daca te ajuta la diagnosticare.

Guest mustaine

1.Are floyd, nu tremolo din cate am vazut

2.Misto dozele noi :)

3.Nu pot sa spus ca ma pricem asa de bine... dar de curiozitatea, e 5 way switch?

1) Vroiam sa spun ca bridge-ul este Double Locking 2-Point Tremolo, Floyd licensed.

2) Indeed :)

3) Este 3 way - vezi schema de montaj

Configuratia ar fi Jackson DX10D cu DL tremolo, pickups LW MUST active (schimbate de la niste Duncan Designed cam nasoale).

Poti sa vezi aici schema de montaj: http://www.seymourduncan.com/support/schem...1v_1t_3way.html

Soundul si-a pierdut foarte mult din amplitudine, am foarte multe joase, cleanul foarte infundat. Am incercat reglajul inaltimii dozelor pe toate pozitiile posibile, dar fara mare success.

Pot sa-ti atasez un sample audio daca te ajuta la diagnosticare.

nu ai gresit ceva la potmetru si condensatorul de "TONE" , vad ca in schema nu este desenat firul de masa ptr potmetru de ton , si daca ai pus gresit condensatorul el este incontinu pe semnal atuncea nu vei avea inalte , si vezi sa ai masa bine legata , in plus vad ca are jack cu "ring" ptr alimentare ( un contact ce se inchide la masa prin corpul jackului cand acesta este introdus ) , ca si la pedale , ca in cazul cand scoti jackul sa se intrerupa alimenterea sa nu se consume bateria cand nu folosesti chitara.

Ar trebui sa aiba volum mare caci sunt doze active.

Edited by karpi

Guest mustaine

Ai schimbat si potentiometrele? DX10D daca bine stiu are poturi de 500Kohmi iar dozele tale "cer" poturi de 100Kohmi(cel putin asa reiese din schema ta).

Daca nu le-ai schimbat schimba-le, poturile si jackul de intrare, pune unul stereo ca sa poti intrerupe alimentarea dozelor de la baterie.

Pot-urile le-am schimbat, cu jackul de intrare GOOD POINT, este inca cel vechi, din cauza ca setul de pickups avea o piulitza lipsa (incredibil pt. un set comercializat de Seymour).

Daca era 5-way dozele s-ar fi putut grupa in serie si in paralel(din cate stiu eu, poate nu stiu bine)=> sunet ceva mai diferit.

Vezi impamantarea(eu am avut o problema de genu)

Deci... post-ul meu e total aiurea... de abia acuma am vazut damm... :)

Edited by Soulmaster

Guest mustaine

Daca era 5-way dozele s-ar fi putut grupa in serie si in paralel(din cate stiu eu, poate nu stiu bine)=> sunet ceva mai diferit.

Vezi impamantarea(eu am avut o problema de genu)

Deci... post-ul meu e total aiurea... de abia acuma am vazut damm... :)

In concluzie, o sa schimb intrarea de jack, si verific again impamintarea.

Thanks guys.

Guest mustaine

nu ai gresit ceva la potmetru si condensatorul de "TONE" , vad ca in schema nu este desenat firul de masa ptr potmetru de ton , si daca ai pus gresit condensatorul el este incontinu pe semnal atuncea nu vei avea inalte , si vezi sa ai masa bine legata , in plus vad ca are jack cu "ring" ptr alimentare ( un contact ce se inchide la masa prin corpul jackului cand acesta este introdus ) , ca si la pedale , ca in cazul cand scoti jackul sa se intrerupa alimenterea sa nu se consume bateria cand nu folosesti chitara.

Ar trebui sa aiba volum mare caci sunt doze active.

S-a rezolvat, karpi ai avut dreptate! problema era masa pentru potmetrul de ton.

Thanks!

• 1 month later...