Guest mustaine Posted October 15, 2006 Share Posted October 15, 2006 Stie cineva unde te poti duce cu o chitara pentru a fi "aranjata" ? Adica o persoana/firma in stare sa-ti ofere un service complet, schimbat doze, schimbat bridge, acordat chitara etc ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soulmaster Posted October 15, 2006 Share Posted October 15, 2006 Mai bine iti cumperi tu doze, bridge si faci toate astea... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mustaine Posted October 15, 2006 Share Posted October 15, 2006 Mai bine iti cumperi tu doze, bridge si faci toate astea... Exact asta am facut, dar am niste probleme cu sound-ul, si as vrea totusi ajutor "profesional" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soulmaster Posted October 15, 2006 Share Posted October 15, 2006 Mai exact... ce probleme ai? nu iti place sunetul dat de doze? Bazaie vre-o coarda sau... eu stiu... ce chitara ai? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mustaine Posted October 15, 2006 Share Posted October 15, 2006 Mai exact... ce probleme ai? nu iti place sunetul dat de doze? Bazaie vre-o coarda sau... eu stiu... ce chitara ai? Configuratia ar fi Jackson DX10D cu DL tremolo, pickups LW MUST active (schimbate de la niste Duncan Designed cam nasoale). Poti sa vezi aici schema de montaj: http://www.seymourduncan.com/support/schem...1v_1t_3way.html Soundul si-a pierdut foarte mult din amplitudine, am foarte multe joase, cleanul foarte infundat. Am incercat reglajul inaltimii dozelor pe toate pozitiile posibile, dar fara mare success. Pot sa-ti atasez un sample audio daca te ajuta la diagnosticare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soulmaster Posted October 15, 2006 Share Posted October 15, 2006 1.Are floyd, nu tremolo din cate am vazut 2.Misto dozele noi 3.Nu pot sa spus ca ma pricem asa de bine... dar de curiozitatea, e 5 way switch? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mustaine Posted October 15, 2006 Share Posted October 15, 2006 1.Are floyd, nu tremolo din cate am vazut 2.Misto dozele noi 3.Nu pot sa spus ca ma pricem asa de bine... dar de curiozitatea, e 5 way switch? 1) Vroiam sa spun ca bridge-ul este Double Locking 2-Point Tremolo, Floyd licensed. 2) Indeed 3) Este 3 way - vezi schema de montaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
teckus Posted October 15, 2006 Share Posted October 15, 2006 Ai schimbat si potentiometrele? DX10D daca bine stiu are poturi de 500Kohmi iar dozele tale "cer" poturi de 100Kohmi(cel putin asa reiese din schema ta). Daca nu le-ai schimbat schimba-le, poturile si jackul de intrare, pune unul stereo ca sa poti intrerupe alimentarea dozelor de la baterie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted October 15, 2006 Share Posted October 15, 2006 (edited) Configuratia ar fi Jackson DX10D cu DL tremolo, pickups LW MUST active (schimbate de la niste Duncan Designed cam nasoale). Poti sa vezi aici schema de montaj: http://www.seymourduncan.com/support/schem...1v_1t_3way.html Soundul si-a pierdut foarte mult din amplitudine, am foarte multe joase, cleanul foarte infundat. Am incercat reglajul inaltimii dozelor pe toate pozitiile posibile, dar fara mare success. Pot sa-ti atasez un sample audio daca te ajuta la diagnosticare. nu ai gresit ceva la potmetru si condensatorul de "TONE" , vad ca in schema nu este desenat firul de masa ptr potmetru de ton , si daca ai pus gresit condensatorul el este incontinu pe semnal atuncea nu vei avea inalte , si vezi sa ai masa bine legata , in plus vad ca are jack cu "ring" ptr alimentare ( un contact ce se inchide la masa prin corpul jackului cand acesta este introdus ) , ca si la pedale , ca in cazul cand scoti jackul sa se intrerupa alimenterea sa nu se consume bateria cand nu folosesti chitara. Ar trebui sa aiba volum mare caci sunt doze active. Edited October 15, 2006 by karpi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mustaine Posted October 15, 2006 Share Posted October 15, 2006 Ai schimbat si potentiometrele? DX10D daca bine stiu are poturi de 500Kohmi iar dozele tale "cer" poturi de 100Kohmi(cel putin asa reiese din schema ta). Daca nu le-ai schimbat schimba-le, poturile si jackul de intrare, pune unul stereo ca sa poti intrerupe alimentarea dozelor de la baterie. Pot-urile le-am schimbat, cu jackul de intrare GOOD POINT, este inca cel vechi, din cauza ca setul de pickups avea o piulitza lipsa (incredibil pt. un set comercializat de Seymour). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soulmaster Posted October 15, 2006 Share Posted October 15, 2006 (edited) Daca era 5-way dozele s-ar fi putut grupa in serie si in paralel(din cate stiu eu, poate nu stiu bine)=> sunet ceva mai diferit. Vezi impamantarea(eu am avut o problema de genu) Deci... post-ul meu e total aiurea... de abia acuma am vazut damm... Edited October 15, 2006 by Soulmaster Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mustaine Posted October 15, 2006 Share Posted October 15, 2006 Daca era 5-way dozele s-ar fi putut grupa in serie si in paralel(din cate stiu eu, poate nu stiu bine)=> sunet ceva mai diferit. Vezi impamantarea(eu am avut o problema de genu) Deci... post-ul meu e total aiurea... de abia acuma am vazut damm... In concluzie, o sa schimb intrarea de jack, si verific again impamintarea. Thanks guys. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teckus Posted October 15, 2006 Share Posted October 15, 2006 Intrarea de jack nu are de a face cu problema ta, apropo, poti lua piulita lipsa de la jackul vechi. Verifica ce a zis Arpi(karpi). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mustaine Posted October 16, 2006 Share Posted October 16, 2006 nu ai gresit ceva la potmetru si condensatorul de "TONE" , vad ca in schema nu este desenat firul de masa ptr potmetru de ton , si daca ai pus gresit condensatorul el este incontinu pe semnal atuncea nu vei avea inalte , si vezi sa ai masa bine legata , in plus vad ca are jack cu "ring" ptr alimentare ( un contact ce se inchide la masa prin corpul jackului cand acesta este introdus ) , ca si la pedale , ca in cazul cand scoti jackul sa se intrerupa alimenterea sa nu se consume bateria cand nu folosesti chitara. Ar trebui sa aiba volum mare caci sunt doze active. S-a rezolvat, karpi ai avut dreptate! problema era masa pentru potmetrul de ton. Thanks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted October 16, 2006 Share Posted October 16, 2006 S-a rezolvat, karpi ai avut dreptate! problema era masa pentru potmetrul de ton. Thanks! sa verifici problema cu cu intreruperea curentului ptr doze cand scoti jackul , altfel se consuma bateria mult mai repede. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rynn Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 cautam un sfat pentru o incercare de a schimba dozele mele... ... si m-am convins ca nu are rost sa ma complic Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 cautam un sfat pentru o incercare de a schimba dozele mele... ... si m-am convins ca nu are rost sa ma complic dozele se schimba pe votca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mustaine Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Do it yourself. Daca nu esti multumit ask Karpi, se pricepe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts