Messu Posted April 29, 2013 Share Posted April 29, 2013 Stie cineva sa ma ajute cu o adresa, un telefon, sau orice fel de contact la un atelier unde sa pot sa debitez niste MDF, dar sa aibe pe stoc material si sa nu ma puna sa cumpar o placa intreaga ? Daca e si debitare pe CNC e si mai bine. N-am nevoie de zecimi de milimetru, dar as vrea, totusi, o debitare exacta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EugenRo2001 Posted April 29, 2013 Share Posted April 29, 2013 Magazinele de bricolaj au si material si servicii de debitare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shobytza Posted April 29, 2013 Share Posted April 29, 2013 Salut daca vrei debitare cnc poti sa incerci aici http://etc.md/ am debitat la ei MDF de 1.8mm . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messu Posted April 29, 2013 Author Share Posted April 29, 2013 Multumesc pentru sugestii. Cred ca mai repede la cei cu bricolaje, pentru ca imi trebuie MDF de 22 mm si ma gandesc ca cei care lucreaza chestiuni publicitare, lucreaza cu grosimi mai mici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts