Vlad :) Posted April 26, 2013 Share Posted April 26, 2013 Salutare ! Stiti cumva care este diferenta dintre Takamine G320 BBS si Takamine G321 ? Intuitia mea spune ca difera doar culoarea ... dar atunci de ce este o diferenta asa de mare de pret intre cele doua (100 ron) ? Voi ce preferati ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdrk Posted April 27, 2013 Share Posted April 27, 2013 Pai, in videoclipul postat de cei de la MCMusical spun ca Takamine G320 BBS are un ton mai cald si este mai grea deci se aseaza mai bine in mana, iar Takamine G321 parerea mea este ca e la fel ca si G320 doar ca e neagra. Sper ca te-am ajutat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted April 27, 2013 Share Posted April 27, 2013 Pai, in videoclipul postat de cei de la MCMusical spun ca Takamine G320 BBS are un ton mai cald si este mai grea deci se aseaza mai bine in mana, iar Takamine G321 parerea mea este ca e la fel ca si G320 doar ca e neagra. Sper ca te-am ajutat. precis! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leumas Posted April 27, 2013 Share Posted April 27, 2013 Diferenta sigur este intre ele. Si intre doua chitare care sunt exact acelasi model este o diferenta, daaar asta nu inseamna ca una e mai buna ca cealalta. Depinde de gusturile tale ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts