www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

rockdrk

Active Members
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by rockdrk

  1. salut, cu ce ajuta daca ai scallop la neck? am auzit ca este mai usor de cantat dar in ce consta?...daca nu mai atingi lemnul mai poti face bend? sunt si dezavantaje in chestia asta ?
  2. Va rog, caut un combo/ head si cab., suficient de zgomotos pentru a fi folosit intr-un band. Problema este ca am un buget de 750 lei si caut ceva pe lampi fiindca vreau si un sunet bun cu distors saturat. Cantam fusion jazz, blues, rock. M-am gandit la Orange micro terror. Daca cunosteti o statie care suna cel putin decent si face galagie, lasati niste idei.
  3. Deci cu un head de 2W nu pot scoate sunetul la toata puterea unui cab de 100w? un cab 2w intr-un head 100w < cab 20w intr-un head 100w?
  4. Salut, va intreb la ce se refera puterea de la head-urile le lampi? De exemplu VOX NT2H are puterea de 2W cum suna intr-un cab. 2X12 de 100W? Suna mai incet fata de Orange Micro Terror care are 20W ? Head-urile de mai sus pot sa le conectez in orice cab de orice putere? Va rog, poate ma lamuriti in privinta acestui subiect.
  5. Pret: PM Localitate: Galati Contact: 0742104699 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Cumpar Squier Classic Vibe Stratocaster '60s sau Squier Classic Vibe Stratocaster '50s. Nu ma intereseaza aproape deloc culoarea si aspectul( atat timp cat nu are zgarieturi si crapaturi care sa afecteze). Nu vreau sa aiba probleme electronice. Despre pret vorbim pe PM in functie de starea chitarii.
  6. Salut, sper ca poostez unde trebuie, vreau sa cumpar o chitara electrica stratocaster (SSS de preferat) si s-a ii fac un set-up bun, sa ii schimb dozele, bridge-ul.... Voiam sa va intreb daca pot gasi ceva cu lemne bune (decente) cam in 900-1000 lei maxim.
  7. eu nu am cantat pe Ovation Celebrity CC-24 HBY dar cred ca e destul de buna, oricum trebuie testata.
  8. Salut, trebuie sa iti amintesc ca exista un topic special pentru intrebari de genul asta: http://forums.rgc.ro/topic/2811-threadul-oficial-ce-chitara-sa-imi-iau/. Pai acum ai doua variante daca Flame-ul tau suna bine si nu ai vrea sa il schimbi poti sa il duci la cineva care se pricepe sau sa iti reglezi singur actiunea (distranta dintre corzi si grif). Daca te hotarasti sa ii faci un set-up gasesti pe youtube si pe web toate informatiile necesare. (https://www.youtube.com/watch?v=00AnN5NMJZ4 uite un video). La chitarile electro-acustice ieftine gasesti lemne si doze destul de proaste. Daca nu ai nevoie de doza iti recomand sa iti iei o acustica simpla. Poti gasi o chitara care sa te satisfaca chiar si mai ieftina de 1000 lei. Te duci la un magazin local apoi iei si testezi toate chitarile. Eu am gasit asa o Hora cu fata din lemn masiv care suna excelent cu 400 lei, i-am facut un set up si e perfecta. Daca iti comanzi online sar putea sa o primesti cu anumite defecte sau sa nu aiba sunetul cautat. O sa iti las cateva chitari acustice si electro-acustice care dupa mine au un raport calitate/pret acceptabil. http://www.mcmusic.ro/chitare/acustice/ibanez-aw70-dvs-chitara-acustica-aw70-dvs.html(Ibanez AW-70)acustica cu fata de molid solid. http://www.mcmusic.ro/chitare/acustice/takamine-g321-chit-acustica-g321.html(Takamine G321)acustica sau poti sa iti iei G320 daca gasesti. Am cantat pe una si avea si actiunea mica si un sunet acceptabil. http://www.mcmusic.ro/chitare/electro-acustice/ibanez-aw70ece-chitara-electro-acustica-acordor-incorporat-aw70ece.html(Ibanez AW-70ECE)electro-acustica este chitara de mai sus cu o doza Fishman Sonicore http://www.guitarshop.ro/chitara-electro-acustica-epiphone-aj-220sce_p2266.html(Epiphone aj-220sce)electro-acustica cu fata de molid solid. http://www.guitarshop.ro/chitara-acustica-fender-cd-140-s-acustica_p61.html(Fender cd-140s)acustica cu fata de molid solid. Sper ca te-am ajutat, sa testezi cat mai multe chitare inainte sa te decizi si sa ma anunti in legatura cu alegerea.
  9. Salutare, ma intrebam cum pot alimenta un amplificator normal(care nu merge pe baterii) daca sunt pe strada. Se foloseste un acumulator? si de unde pot cumpara unul?
  10. Salutare, din cunostintele mele limitate despre pedale,amplificatoare si efecte stiu ca dozele single-coil au un bazait pe high gain, deci as vrea sa stiu daca se poate rezolva problema asta cu o pedala de noise destroyer ca si BOSS NS-2. Multumesc anticipat!
  11. Salut! Cred ca postez la topicul bun. Care este cel mai ieftin Fender stratocaster made in U.S.A? Si....din cate am inteles chitara asta este un mexican strat http://www.guitarshop.ro/chitara-electrica-fender-standard-stratocaster_p11.html.. Si as vrea sa-mi explicati diferentele intre Fender U.S.A si mexican sau squier- am inteles ca Fender american are un bridge mai diferit.
  12. Salut! Ma intrebam daca pot pune pe o chitara Fender (stratocaster) HSS- pe humbucker o doza de Gibson (les paul) si cum ar suna, daca merge?
  13. Salut, cu amp-ul Fender Mustang am auzit ca poti conecta chitara la PC (chitara-amp-USB-PC). Vreau sa stiu daca am chitara conectata astfel, pot folosi si amplifier 3 si pot inregistra chitara fara alte probleme audio gen harait, pentru ca nu am o placa de sunet foarte buna?
  14. Salut, cant la chitara acustica de ceva timp si as vrea sa va intreb ce tehnici as mai putea invata, stiu cateva strumming patternuri si le inprovizez cate odata, stiu acorduri bare, hamer on-pullof, cam 5 patternuri de fingerstyle, etc. (in general chestii de baza). Dar ca si teorie.... stiu doar o gama blues si do major. As vrea sa imi dati niste siteuri de unde as putea invata ceva teorie si ceva practica la acustica. Vreau sa ma axez pe stiluri rock, blues si putin folk( cu toate ca nu prea am voce) si as vrea sa-mi perfectionez fingerstyle-ul. Poate ma veti ajuta cu niste siteuri utile, va multumesc! Si o mica intrebare.....pot conecta o electro acustica la amp. de electrica? (nu am de gand sa fac asta, doar vreau sa stiu). Multumesc!
  15. Pai, in videoclipul postat de cei de la MCMusical spun ca Takamine G320 BBS are un ton mai cald si este mai grea deci se aseaza mai bine in mana, iar Takamine G321 parerea mea este ca e la fel ca si G320 doar ca e neagra. Sper ca te-am ajutat.
  16. As vrea sa stiu ce face cutaway-ul la chitari acustice, electro-acustice. Eu stiu ca e doar ca sa arate bine. Si sa o protejeze oarecum. Va rog poate ma lamuriti si pe mine.
  17. Salutare, domnule Eugen as vrea sa va (te) intreb cat m-ar costa un set-up la actiune minima fara fret-buzz la chitara acustica si un saddle de os pe acest set-up. Am vazut ca saddle-ul e 50 lei dar set-up-ul nu stiu.
  18. Multumesc de sfaturi, as vrea sa te intreb daca ai avut un Epiphone AJ-220S si cum ti sa parut daca nu, mersi oricum. Dar totusi cred ca o sa cumpar fender-ul si imi mai raman 25 lei inca putin si imi iau si saddle din os.
  19. Salutare, scuze ca iar va bat la cap dar vreau sa ma decid (iar) in privinta: http://www.guitarshop.ro/chitara-acustica-fender-cd-140-s-acustica_p61.html http://www.mcmusic.ro/chitare/acustice/ibanez-aw10-nt-chitara-acustica-aw10-nt.html, http://www.mcmusic.ro/chitare/acustice/ibanez-aw70-dvs-chitara-acustica-aw70-dvs.html acestor chitari. Ultimele doua ibanezuri au pragus si calus din Ivorex si ma gandeam ca le inbunatateste sunetul fata de Fender care le are din plastic. Ibanez-ul AW70 daca iese din reducere nu-l mai iau. Daca aveti alte pareri as vrea un solid top in 900 lei. Si o sa-mi spuneti sa merg si sa le testez dar sunt in Galati si nu am magazine de muzica pe aici.
  20. Salutare, as vrea sa stiu daca pot conecta o electroacusica la un amplificator de chitara electrica, fiinca am vazut ca amp-urile de electrica sunt mai ieftine. Sper ca o sa ma ajutati.
  21. Salut! Am ocazia sa cumpar chitara asta http://guitarshop.ro...strat_p483.html, alba, folosita 2 ani suna excelent, am probat-o la proprietar + cablul asta http://www.guitarsho...5-7-m_p974.html totul cu 750-800 lei. E o afacere buna? Chitara are doar zgarieturi mici dar nu prea ma intereseaza aspectul. Ambele sunt luate de la guitarshop
  22. Ati vazut ca pe siteul MCmuzical sunt 2 chitari la fel dar cu preturi diferite ...... eu sunt confuz : http://mcmusic.ro/chitare/acustice/takamine-g320-ns-chit-acustica-g320-ns.html http://mcmusic.ro/chitare/acustice/takamine-g320-chitara-acustica-g320.html
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.