www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Job

Guest seraphx

Recommended Posts

Guest seraphx
Posted (edited)

Stie cineva vrun pont ceva ? :) , sa ma ajute si pe mine sa gasesc un loc de munca acceptabil , pentru un student :) , nu-mi oferiti referinte la site-uri de specialitate ca m-am inregistrat pe toate, si inca incerc sa gasesc ceva pe acolo dar deocamdata nu am avut chiar atat de mult noroc, anyway daca cineva stie ceva , vreo sansa ceva as aprecia :( ca i really need a job :)

Edited by seraphx
Guest packardb
Posted

Stie cineva vrun pont ceva ? :) , sa ma ajute si pe mine sa gasesc un loc de munca acceptabil , pentru un student :) , nu-mi oferiti referinte la site-uri de specialitate ca m-am inregistrat pe toate, si inca incerc sa gasesc ceva pe acolo dar deocamdata nu am avut chiar atat de mult noroc, anyway daca cineva stie ceva , vreo sansa ceva as aprecia :( ca i really need a job :)

Totusi, poate ne zici ce stii sa faci...

Guest seraphx
Posted (edited)

pai nush depinde , ma descurc la IT cat de cat, dar nu la programare C++ , Java , ca nu am facut nici o ora de asa ceva (stiu decat FoxPro si Pascal , dap stiu absolete) , abia am terminat liceul , dar ma pricep cat de cat la hardware la asamblare etc , configurare/instalare OS (Windows , putin Linux) , logic stiu si pachetul MS Office .. , sper ca intelegi

later edit: cv am aci http://seraphx.ejobs.ro/ , anyway , nu e mare lucru ca nu am experienta , specializare :| , am decat un atestat amarat in informatica

Edited by seraphx
Posted (edited)

Pai din cate zici daca nu te poti baga ca programator iti ramane variante mai ieftine de a lucra la un internet cafe sau operator pc...

Am un prieten operator pc, dar saracu chiar munceste (are norma) si nu e nici cu part-time :)

Am impresia ca editurile, ziarele au nevoie de introducere date in pc, poate prinzi un part-time din asta ?

Edited by gicacontra
Guest seraphx
Posted

dap , operator pc , vanzator , anything

Posted

cu chitara nu stii nimic?poate gasesti sa canti intr-un pub ceva...

Posted

ma inscriu si io B)

Guest seraphx
Posted

cu chitara nu stii nimic?poate gasesti sa canti intr-un pub ceva...

not my type

ma inscriu si io :)

pai bafta si tie :)

Posted

Apropo de cantat, mai demult un amic vocal care cauta de lucru isi gasise o trupa de cover-uri angajata la un club in zona Manuc, se castiga cam tot cat la operarea PC :) , insa facea un antrenament serios incercand sa cante bine cam 2 ore in fiecare seara in fata alora de la mese :)

( mie nu mi-a placut deloc pt ca se fuma... :) si trebuia sa canti de la 22 sau 23 )

Guest seraphx
Posted

Geiger, eu am inteles ca au program si dimineata, ma rog , azi ma duc la interviu itzi zic mai exact cum sta treaba