sam Posted April 21, 2013 Share Posted April 21, 2013 Salut, As avea nevoie de niste pareri despre Epiphone Explorer GT. Adica asta. As putea sa iau una si nu stiu ce sa fac. E clar ca e o chitara ieftina si slaba, n-am mari asteptari de la ea, dar as vrea sa discut cu cineva care a avut-o sau care a cantat pe ea. Multumesc anticipat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted April 21, 2013 Author Share Posted April 21, 2013 (edited) Ah, si inca ceva. Cine stie chitara, poate isi da cu parerea si asupra pretului la care ar trebui cumparata second (in stare buna) ca sa se considere ca a fost luata bine. Edited April 21, 2013 by sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
red man Posted April 21, 2013 Share Posted April 21, 2013 Hmmm.........cred ca nu mai ai esti primiul la chitara asta (daca nu ai luat-o deja),prietenaru tau tocmai si-a facut cont pe RGC si a scoa-o la vanzare aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted April 21, 2013 Author Share Posted April 21, 2013 Hmmm.........cred ca nu mai ai esti primiul la chitara asta (daca nu ai luat-o deja),prietenaru tau tocmai si-a facut cont pe RGC si a scoa-o la vanzare aici. Nu stiu despre ce vorbesti, s-ar putea sa faci o confuzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Septi Posted April 21, 2013 Share Posted April 21, 2013 (edited) Se refera la faptul ca recent s-a scos la vanzare la mica publicitate un Explorer GT. Persoana respectiva il vinde cu 600 lei. Daca nu e chiar persoana de la care ai vrea sa iei chitara poti sa il contactezi si sigur te ajuta el cu ceva detalii.Succes! Edited April 21, 2013 by Septi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted April 21, 2013 Author Share Posted April 21, 2013 Se refera la faptul ca recent s-a scos la vanzare la mica publicitate un Explorer GT. Persoana respectiva il vinde cu 600 lei. Daca nu e chiar persoana de la care ai vrea sa iei chitara poti sa il contactezi si sigur te ajuta el cu ceva detalii.Succes! Nu are legatura. Eu o luam la un schimb cu un cub de chitara. Multumesc ca mi-ati zis, am sa-l caut si am sa vorbesc cu el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts