cearny Posted November 17, 2006 Share Posted November 17, 2006 Traiesc cu impresia ca Sonic-ul introduce niste armonice care erau deja acolo, la ampul pe lampi. E o ipoteza... Sonic Stomp-ul nu prea 'introduce' armonice in stilul clasic de exciter (vezi Aphex) daca macar se poate asa ceva - din cate am inteles eu, el corecteaza 'viteza' cu care ajung inaltele si joasele la difuzor (pentru ca difuzoarele rapsund altfel la inalte si la joase), precum si compenseaza pentru pierderile depe cablu. Tehnologia e explicata un pic pe site la BBE. Dupa ce rezolv cu gain-ul de pe amp (nu vad ce rol are butonul de bas daca tre' sa-l tin blocat la 0.5 ca sa inteleg ceva), ii mai dam o tura, ce ziceti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
estebe Posted November 17, 2006 Share Posted November 17, 2006 aha, merci pt info. Intrebam asta pt ca pe boxele mele n-am auzit decit o crestere a headroomului in rest n-am sesizat nuante schimbate in distors... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted November 17, 2006 Author Share Posted November 17, 2006 Dupa ce rezolv cu gain-ul de pe amp (nu vad ce rol are butonul de bas daca tre' sa-l tin blocat la 0.5 ca sa inteleg ceva), ii mai dam o tura, ce ziceti? Dam. Vezi ca malex abia asteapta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cearny Posted November 17, 2006 Share Posted November 17, 2006 Ok dar dupa marti, ca sa va fac cunostinta cu o proaspata amica de-a mea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MrJackson Posted November 17, 2006 Share Posted November 17, 2006 Fac tot posibilul sa ajung si eu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted November 19, 2006 Author Share Posted November 19, 2006 Pana atunci, inca doua mostre (chitara pe doza neck - Sonic Stomp - Hughes & Kettner 15W cu un strop de reverb - microfon Sennheiser e835s - Audigy 2 ZS - ProTracks). sonic__max_clean.mp3 sonic__max_chords.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu i Posted April 3, 2007 Share Posted April 3, 2007 SI?? Ce s-a mai intamplat? Cum suna pana la urma? Merita? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted April 3, 2007 Author Share Posted April 3, 2007 SI?? Ce s-a mai intamplat? Cum suna pana la urma? Merita? Pai ce sa se-ntample? Mi s-a dus bateria la Sonic Stomp alaltaieri. Serios vorbind, suna binisor amandoua: Cruherul e un distors cumintel, curat si fara zgomot. Sonic Stomp-ul curata sunetul un pic, in sensul ca ordoneaza frecventele care ajung la boxe. Dar pentru unii, asta poate insemna sa distrugi tonul natural al chitarei. Vezi ca am pus ceva mostre p-aici, dar cand mai am timp mai pot sa fac, eventual si cu Crusher-ul. De meritat? Au costat totusi putin cam mult. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts