alinu_tau Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 (edited) Zilele astea am tot umblat dupa o pedala de espresie pentru un procesor Zoom G2Nu si cand m-am dus la guitarshop aveau si pedala (de la Fender 240 lei) si procesorul in cauza ca sa o incerc. N-am avut ce incerca ca nu reactiona deloc, nu aparea in meniu nimic, pedala avea si 2 leduri care ziceau ei ca ar fi trebuit sa se aprinda... nimic. Pedala in cauza avea un cablo mono. Oare la Zoom e nevoie de cablu stereo? Pedala avea 2 mufe de intrare, am incercat in abele, tot nimic. Sau oare sa mearga numai cu pedala de expresie de la Zoom? Ma puteti lamuri ce ar trebui sa iau, sau daca procesorul asta merge cu asa ceva, sau mufa "control in" o fi doar pentru un footswich? Vreau si eu sa fac "whammy" daca s-ar putea cu acest procesor Deocamdata nu am cumparat nimic. Edited March 27, 2013 by alinu_tau Link to comment Share on other sites More sharing options...
miki Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 am un G2G (de vanzare) folosesc cu un proel pvp-16L,merge perfect. are cablu,Jack stereo Link to comment Share on other sites More sharing options...
alinu_tau Posted March 27, 2013 Author Share Posted March 27, 2013 (edited) am un G2G (de vanzare) folosesc cu un proel pvp-16L,merge perfect. are cablu,Jack stereo Sa nu ma intelegeti gresit, eu procesorul il am de ceva vreme, imi trebuie pedala de expresie la el. Zici ca merge cu pedala aia? Vad ca are cablu stereo... Da ii fain ca angajatii si de la guitarshop si de la mcmusic cluj is mai prastie ca mine Edited March 27, 2013 by alinu_tau Link to comment Share on other sites More sharing options...
miki Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 da ,merge perfect Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 Oare la Zoom e nevoie de cablu stereo? Bingo. http://www.strymon.net/wp-content/uploads/VolumeAsExpression.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
alinu_tau Posted March 27, 2013 Author Share Posted March 27, 2013 Pana la urma m-am enervat si am luat pedala Dunlop de la guitarshop - mi-au facut si reducere de la 455 la 430 lei 57 - merci fain, noroc ca aveam acasa un cablu dintr-asta splitat, doar ca ii taiasem jack-urile, acum a trebuit sa-l fac ca loc... mergeeeee!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts