project Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 (edited) Salut. Expun atentiei modelul Godin Acousticaster, care este cunoscut de majoritatea celor care sunt pasionati de chitara. Pe scurt, o chitara acustica-electrica superba, cu sunet electric (piezo) de cea mai buna calitate, egalizor cu trei benzi, preamplificator, grif comod si rapid, actiune a corzilor joasa, singura chitara de acest gen pe care am simtit ca pot canta mai expresiv si mai rapid decat pe o electrica. Corp de mahon cu cavitate de rezonanta, fata de molid, grif de artar/palisandru, 22 de taste, forma corpului este evident asemanatoare, daca nu identica cu cea a unei Telecaster. Comparativ, am facut o mica comparatie intre sunetul de chitara acustica din o clapa RolandXP (cu efectele digitale, anvelopa, egalizorul, etc, setate atent) si sunetul de Acousticaster facut doar cu EQ-ul propriu si reglajele canalului de mixer (joase, mid-parametric, inalte, si putin reverb). Inutil sa mai spun ca usoara diferenta a fost in favoarea Godin-ului. Dealtfel, cred ca acesta a fost si modelul dupa care Roland au facut sample-urile respective. Nota generala : 10 Edited March 25, 2013 by project 1
Recommended Posts