Guest kaoru Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Vand chitara electrica copie LesPaul (Hondo) ,fabricat in Japan cu 2X Humbucker Dimarzzio. ( 1 Dimarzio Clasic U.S. + 1 Dimarzio U.S. AlDiMeola signature). 3 Switch + 1 Switch Volum Control. Pret: 250 euro.
Cosu Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 tare ma mananca degetele sa o cumpar eu dar momentan nu am decat 7mil pe stoc in 2-3 saptamani poate fac un efort sa mai pun niste lei . Doamne ce frumoasa e cam ce vechime are chitara si din ce lemn e facuta?
Guest sica Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 tare ma mananca degetele sa o cumpar eu dar momentan nu am decat 7mil pe stoc in 2-3 saptamani poate fac un efort sa mai pun niste lei . Doamne ce frumoasa e cam ce vechime are chitara si din ce lemn e facuta? <{POST_SNAPBACK}> Salve, sunt acelasi cu anuntul; Eu am luat-o second prin '99. Nu stiu sigur insa banuiesc ca e '83 - '90. Dupa cum se vede in poza e cantata insa freturile sunt Ok ... ca noi. Lemnul , din cercetarile mele este Ash ... in fine, destul de grea insa contrabalanseaza sunetu' de pe lemnu' ala! Cam asta e ...
malex Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 ... si cheile care-s pe ea sunt 6 on a side, nu sunt 3x3 se vede, cine le-a schimbat, le-a schimbat prost ... cred ca as da vreo 4 mil pe ea, dupa ce-o vad... dar inca nu stiu
Guest sica Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 ... cred ca as da vreo 4 mil pe ea, dupa ce-o vad... dar inca nu stiu <{POST_SNAPBACK}> Prietene , la 4 mil cred ca iti dau o doza ... hai ca esti simpatic!!!!
Recommended Posts