Riccardo Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Hello guys, Am facut si eu o improvizatie pe backing track-ul de la Ibanez Guitar Contest 2013. Calitatea video e varza, am tras cu camera web de la laptop. Nu cred ca am sa mai fac prostia asta. Oricum link-ul este cel de mai jos: Nu am nicio intentie sa castig. Oricum, sunt inca incepator si se observa chestia asta usor (de catre o ureche antrenata ca la cat de varza e calitatea video, e cam greu sa zic 'un ochi antrenat'). Oricum sper sa va placa si ii multi lui Bandi ca m-a informat despre acest concurs Toate cele bune! 4
GuitarSilviu Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Foarte fain tinand cont ca e un ibanez grx70 ...Nu cumva ai vro placa audio externa ceva ? Parca suna prea binisor ) Mie imi place ! Bravo !
'mnezău Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Foarte fain tinand cont ca e un ibanez grx70 ...Nu cumva ai vro placa audio externa ceva ? Parca suna prea binisor ) Mie imi place ! Bravo ! Tu să citeşti nu ştii, eşti doar cu scrisul? "Gear used: Ibanez GRX 70DX, Scarlett Focusrite 2i2, Reaper, Poulin LeXTAC Plugin." @Riccardo, sună bine ce-ai făcut tu acolo, felicitări. 1
Guest George10 Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 (edited) Foarte fain tinand cont ca e un ibanez grx70 ...Nu cumva ai vro placa audio externa ceva ? Parca suna prea binisor ) Mie imi place ! Bravo ! observ ca esti superficial in fiecare comentariu! da-i lu' Steve Vai um ibanez grx 70 ....sa vezi cum suna! iti spun eu ca-ti dau lacrimile! NU CHITARA IL FACE PE CHITARIST, INVERS! Edited March 18, 2013 by George10
Riccardo Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 (edited) Mersi de aprecieri. Da, am folosit un Scarlett 2i2. Tonul l-am facut plecand de la un amp cu mai putin drive in fata caruia am bagat un vst de OD (cred ca e Secret TS, dar pot sa va zic diseara cand ajung acasa exact tot rig-ul virtual daca va intereseaza). Oh, si am un typo in primul post: "ii multumesc lui Bandi". Scuze, am dormit putin azi noapte Astept si "castanele". Edited March 18, 2013 by Riccardo
Recommended Posts