www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

Hello guys,

Am facut si eu o improvizatie pe backing track-ul de la Ibanez Guitar Contest 2013. Calitatea video e varza, am tras cu camera web de la laptop. Nu cred ca am sa mai fac prostia asta. Oricum link-ul este cel de mai jos:

Nu am nicio intentie sa castig. Oricum, sunt inca incepator si se observa chestia asta usor (de catre o ureche antrenata ca la cat de varza e calitatea video, e cam greu sa zic 'un ochi antrenat').

Oricum sper sa va placa si ii multi lui Bandi ca m-a informat despre acest concurs :)

Toate cele bune!

• Like 4
Posted

Foarte fain tinand cont ca e un ibanez grx70 :) ...Nu cumva ai vro placa audio externa ceva ? Parca suna prea binisor :))

Mie imi place ! Bravo !

Tu să citeşti nu ştii, eşti doar cu scrisul?

"Gear used: Ibanez GRX 70DX, Scarlett Focusrite 2i2, Reaper, Poulin LeXTAC Plugin."

@Riccardo, sună bine ce-ai făcut tu acolo, felicitări.

• Like 1
Guest George10
Posted (edited)

Foarte fain tinand cont ca e un ibanez grx70 :) ...Nu cumva ai vro placa audio externa ceva ? Parca suna prea binisor :))

Mie imi place ! Bravo !

observ ca esti superficial in fiecare comentariu! da-i lu' Steve Vai um ibanez grx 70 ....sa vezi cum suna! iti spun eu ca-ti dau lacrimile! NU CHITARA IL FACE PE CHITARIST, INVERS! Edited by George10
Posted (edited)

Mersi de aprecieri. Da, am folosit un Scarlett 2i2. Tonul l-am facut plecand de la un amp cu mai putin drive in fata caruia am bagat un vst de OD (cred ca e Secret TS, dar pot sa va zic diseara cand ajung acasa exact tot rig-ul virtual daca va intereseaza).

Oh, si am un typo in primul post: "ii multumesc lui Bandi". Scuze, am dormit putin azi noapte :drinka:

Astept si "castanele".

Edited by Riccardo