www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted (edited)

.....si astfel dupa ce au stat amplificatorul si pedala la McMusic o saptamana in teste, sunt anuntat ca este totul perfect, ca nu s-a resetat nici macar o secunda.

Revin la punctul 1 si intreb:

Ce stabilizator as putea sa cumpar astfel incat sa-mi tina tensiunea constant 220V la iesire, daca la intrare va avea 190-220V ? Exista asa ceva ?

Edited by skunky
Posted (edited)

Multam' dar il am deja...

Degeaba.

Daca intra in el 190V scoate cateva secunde 220V, apoi 200-203, si dupa un timp creste spre 220 insa cu latenta destul de mare. Intre timp pedala se restarteaza continuu.Sta cateva secunde ok apoi tensiunea de intrare se modifica iarasi, si o luam de la capat..

Edited by skunky
  • 3 weeks later...
  • 5 months later...
Posted

salutare colegi,

am si eu o problema asemenatoare, detin un amp fender deluxe vm 40w lampa, conform manual putere consum 180w. acasa am probleme cu fluctuatiile de tensiune iar cand am valori sub 205-210 v ampul nu mai functioneaza si se aud niste pocnituri repetate, intreruperi si fluctuatii de volum.

de asemenea doresc sa folosesc stabilizatorul si ptr live nu doar acasa.

desi e mai mult decat imi trebuie, as merge pe ultima varianta a lui skunky

http://www.mediafun.ro/Stabilizator-de-tensiune-cu-servomotor-Braun-Group-EA-SVC-1000VA-15360

imi poate confirma cineva ca acest stabilizator este unul profi si ca imi va face fata cerintelor?

va multumesc. stima

Posted (edited)

Confirm din nou. De 6 luni nu am avut nici macar O singura problema. Acest Braun face toti banii.

In conditiile in care mai cumparasem un Mustek si un Well inainte , ambele de pomana....

Tensiunea ajunge pe la190V , luminile prin casa palpaie insa amp-ul functioneaza perfect.

Edited by skunky