Marquess of Orange Posted February 20, 2013 Share Posted February 20, 2013 Bai fratilor, A avut careva probleme cu sistemul N'tune pana acum? Eu am unul montat in Les Paul-ul meu, are 500k, functioneaza ca si potentiometru de volum pe neck, dar cand tragi (pull-off) ca sa activezi tunerul nu se aprinde nimic pe el, plus ca mananca bateria super extra repede... This stuff is weird... Stie cineva cum se poate repara? Need info, plz help! Gracias Link to comment Share on other sites More sharing options...
EugenRo2001 Posted February 20, 2013 Share Posted February 20, 2013 N-Tune l-am montat eu. Nu a mers din prima. Am verificat fiecare fir, am masurat continuitarea firelor care duc la circuitul tunerului, toate ok dar consuma bateria de parca ar fi in scurt. Partea audio functioneaza, comuta dar circuitul de tuner e mort. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EugenRo2001 Posted February 20, 2013 Share Posted February 20, 2013 montat gresit nu are cum, iar de intepat am verificat. Sunt electronist de meserie din 1980 incoace.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EugenRo2001 Posted February 20, 2013 Share Posted February 20, 2013 nu a mers, colegul l-a primit bulk, intr-o punga de plastic. fara alt ambalaj. Ma gandesc ca a crapat datorita electricitatii statice, circuitul ala are un microcontroler pe el. eu unul am ceva experienta, printre altele am lucrat 4 ani in service autorizat de telefoane mobile, stiu cum sa manipulez asa ceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EugenRo2001 Posted February 20, 2013 Share Posted February 20, 2013 cablajul flexibil l-am masurat, e intreg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marquess of Orange Posted February 21, 2013 Author Share Posted February 21, 2013 Multumesc de raspunsuri. Am vrut sa ma asigur ca poate mai exista vreo sansa de a-l repara. Dar asta e, data viitoare cand il cumpar am sa il pun pe omul care il vinde sa imi demonstreze ca se aprinde... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts