Kimiko Posted February 4, 2013 Share Posted February 4, 2013 (edited) Salutare, Pun si eu la vanzare 2 pedale de efecte. Se vand impreuna sau separat. Sunt aproape noi, nu prea au fost folosite decat in prima luna de la achizitionare. Este vorba despre: #1: Pedala Danelectro Cool Cat Distortion CD-1 pret 150 RON (in magazin se vinde cu 200 RON cel mai mic pret pe care l-am vazut) in magazin: http://www.muzicasto...anelectro-cd-1/ review: #2: Pedala Behringer RV600 reverb machine pret 170 RON (in magazin se vinde cu 227 RON cel mai mic pret pe care l-am vazut) in magazin: http://esound.ro/beh...rb-machine.html review: Asta este oferta. Cum am spus se vand impreuna sau separat...desi as prefera impreuna. Ma puteti contacta mail: kshuuy@gmail.com tel: 0722977245 EDIT: Salutare Bogdan(the outsider), imi cer scuze dar nu prea inteleg ce ai vrut sa spui cu: "e oki la bani lui dar nu cat ceri tu". E o scula ok pentru pretul din magazin dar eu cer prea mult pe el? In fine...am lasat la pret aproximativ 25% din pretul original al ambelor pedale. Mult...putin..vom vedea. Toate bune. Edited February 4, 2013 by Kimiko Link to comment Share on other sites More sharing options...
the outsider Posted February 4, 2013 Share Posted February 4, 2013 Uite reverb aici cu 196 de lei,am avut si eu reverb de ala e oki la bani lui dar nu cat ceri tu,face maxim 140 ron sh.stima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kimiko Posted February 9, 2013 Author Share Posted February 9, 2013 Update de pret: Danelectro: 130 lei Behringer: 130 lei Update-ul de pret e valabil pana pe 28 Feb 2013, dupa care se revine la pretul din primul post. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kimiko Posted March 1, 2013 Author Share Posted March 1, 2013 (edited) Vine vine primavara Si odata cu ea si un update de pret incepand cu 02 Martie 2013t: Danelectro: 150 ron Behringer: 170 ron Edited March 1, 2013 by Kimiko Link to comment Share on other sites More sharing options...
cotrusvlad Posted April 24, 2013 Share Posted April 24, 2013 salut, iti ofer 100 de ron pe behringer Link to comment Share on other sites More sharing options...
marius_guitar Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 salut, reverbul este in stare buna? sunt interesat ai PM! astept raspuns, ms Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kimiko Posted April 28, 2013 Author Share Posted April 28, 2013 Se poate inchide s-au vandut amandoua. Multumesc RGC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts