www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Kimiko

Newcomers
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Kimiko

  1. Salut, Vand un amp micut de camera Behringer AT108 - 15W, in stare foarte buna, ca nou. A fost folosit foarte putin, numai in casa. Este un amp acustic asa ca nu o sa gasiti efecte pe el. Am conectat o electro-acustica la el si se aude cum trebuie, cald, fara buzz, fara microfonie. Totodata am conectat la ea si un procesor pentru efecte si se aude superb Il vand pentru ca sta degeaba in casa, nu il mai folosesc Pe net am vazut ca se vinde cu 120 150 USD (http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.XBehringer+AT108+15-Watt&_nkw=Behringer+AT108+15-Watt&_sacat=0&_from=R40) Pretul meu este de 230 Ron negociabil. Vine in cutia originala cu care se poate si transporta. Nu vad sensul pozelor ca e practic nou nu prezinta zgarieturi sau altceva, dar daca sunt doritori se rezolva. Spor! 200 Ron pentru urmatoarea perioada. 180 lei pana la sf lunii august
  2. Mersi frumos de oferta dar nu sunt interesat de modelul ala. Sare inapoi la 1500 RON.
  3. Pret: 500 RON Localitate: Bucuresti Contact: kshuuy@gmail.com/0722977245 Link producator: http://www.guitarshop.ro/efect-chitara-digitech-rp-255-multi-effects-processor_p757.html Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut, Vand un procesor DigiTech RP-255 in stare foarte buna ca noua...folosit numai in casa si ocazional pe la o repetitie. Nu are nici un defect nici o lovitura, merge la fel de bine ca atunci cand l-am scos din cutie. Nu prea il folosesc asa ca sta degeaba si am nevoie de bani asa ca il vand. Vine in cutia originala + manualul de instructiuni + alimentator. Nu vad sensul pozelor ca e practic nou, dar daca sunt doritori se rezolva. Spor!
  4. URGENT: 1100 RON doar la vanzare in Bucuresti...ma grabesc sa o dau.
  5. Update de pret: 1200 ron negociabil pana la sfarsitul lunii Aprilie. Doar la vanzare
  6. Salut, Un chitarist aici cu ceva pofta sa cante. Nivel intermediar zic eu ca ar fi o evaluare destul de precisa a ceea ce stiu sa fac cu instrumentul asta. Ca si genuri muzicale...as prefera blues, atat old-school cat si mai modern. Se poate si ceva rock, hard rock. Prefer sa ma exclud din genurile care se termina cu "-core", sau altele mai galagioase asa. (fara r&b, rihanna, inna etc ) Ca si stiluri si influente: blues: BB king, Clapton, SRV Rock, Hard Rock, Metal: Slash, Iron Maiden, Judas Priest, Boston, Aerosmith, ZZ Top Echipament: Chitara este un Wasburn: http://www.washburn.com/products/electric/XMSTD2TNG.html + Floyd Rose bridge (chitara are floyd rose bridge asa ca nu sunt prea mare fan de schimbari de acordaje...pana o schimb sau iau alta) Un procesor destul de bun Digitech Amplificare doar de repetat acasa...e micut dar isi face treaba. Las mai jos doua demo-uri sa le spunem. Daca cineva e interesat sunt disponibil aici prin pm sau la telefon: 0722.977.245 Mersi, Andrei Metal attemp.mp3 Expertimentals - Chapter 2- Dirty Blues .mp3
  7. http://forums.rgc.ro/topic/88307-sau-schimb-washburn-xm-std2fr/
  8. Pretul de vanzare scade la 1500 ron. Nevoie de bani
  9. Se pare ca e o noua moda Vrem sa infiintam o trupa suntem 3 instrumentisti momentan (2 chitaristi si un tobosar) cu varste de 24-25 ani din Bucuresti si vrem sa ne intregim pentru un proiect de blues/rock. Influeste sunt, de la BB King si Stevie Ray la Slash. Nu vrem ceva foarte hardcore dar nici ceva super soft ca si gen muzical. Clar nu vrem nimic comercial sau ceva care nu se incadreaza in genul pe care vrem sa il abordam (vezi Rihanna, Joss Stone si mai stiu eu ce aranbiste) Suntem in principiu interesati de coveruri momentan fiind mai usor din punctul nostru de vedere sa ne cunoastem/intelegem din punct de vedere muzical, ulterior mergand si spre ceva compozitie. Ca si sala de repetitii noi mergem la o sala din zona Piata Muncii, foarte ok echipata. Basistul/a ideal ar arata cam asa: - o varsta intre 20-30 ani - un tip/tipa care poate face diferenta intre timpul alocat pentru distractie si timpul alocat pentru munca - destul de rabdator (trupa abia infiintata, necesita ceva rabdare) - experienta cu alte trupe - nu e obligatoriu - sculele proprii - timp pentru 1 repetitie pe saptamana (pentru inceput sa vedem cum merge treaba, daca este cazul crestem) Nu exista vocal momentan in trupa. Consideram ca intai ar trebui sa avem instrumentalul bine pus la punct(macar 4-5 piese) pana in momentul in care sa ne apucam sa cautam. Daca esti interesat/a contacteaza-ne: - PM pe RGC - mail: kshuuy@gmail.com - tel: 0722977245
  10. Momentan interesat si de schimburi cu ceva cu doze active.
  11. Mai este valabil? Si daca da pe la ce pret de vanzare
  12. Mersi frumos dar cum ti-am raspuns si in mesajul privat de pe 1 Decembrie, nu sunt interesat de schimb cu chitara ta. Toate bune!
  13. Daca te-ar interesa ceva si spre blues, chitarist aici Si il recomand si pe baiatul de sus "alexander33" .
  14. Mersi frumos pentru oferta dar nu sunt prea interesat de forme Heavy. Toate bune.
  15. 2 octombrie...pretul de vanzare revine la 1800 ron
  16. Pretul de vanzare scade la 1500 RON pana la sfarsitul lunii, daca nu se vinde pana atunci revine la 1800 lei Pretul de schimb nu este afectat, in mod evident.
  17. Salutare si scuze de reply-ul tarziu Sunt totusi interesat de un schimb din aceiasi categorie de pret dar iti multumesc frumos pentru oferta.
  18. Am mutat pozele si aici ca sa nu mai dati click pe alt link Schimburile de care sunt interesat sunt cu chitari ESP, PRS, Fender(fara Telecaster) fara forme Heavy si in principiu fara Floyd. Nu sunt interesat de schimburi cu combo-uri, laptopuri etc etc.
  19. Salutare, Caut si eu o husa sau un case(preferabil) sa incapa un Wasburn model Superstrat de 24 freturi la un pret cat de cat decent. Nu ma intereseaza sa fie nou nout, atata timp cat isi face treaba e ok. Astept oferte, Mersi
  20. Se vinde/schimba chitara http://forums.rgc.ro...post__p__786892 Am facut topicul asta pentru ca momentan sunt interesat de ambele variante ori vanzare ori schimb. As prefera ca ofertele sa fie din Bucuresti sau ridicare personala din Bucuresti.
  21. Ciufu...zi si tu ce fel de chitarist...acoustic, electric, ritmic, lead.
  22. Foarte posibil, dar avand in vedere ca nu am avut un thread ca sa linkez pt sistemul de user feedback m-am gandit sa-i pun aici un topic. Daca intradevar este postat gresit/inutil, rog staff-ul RGC sa-mi accepte sincerele scuze.
  23. Salutare, Tin la las un feedback pt userul avatar2100 aka Augustin. Aveam nevoie de un setup la un Floyd pt o chitara marca Washburn (http://www.washburn.com/products/electrics/xm/xmstd2fr.php). M-am gandit sa caut pe acest forum si printr-o rasfoire de threaduri l-am gasit pe Augustin. Spre norocul meu avea un 'gap' in program si am reusit sa ma vad cu el in aceiasi zi. Omul lucreaza foarte profi iar calitatea muncii lui este ireprosabila. A lucrat curat iar pretul cerut de el a fost unul corect fata de munca depusa. Stiu ca exista oameni pe forum care il simpatizeaza si oameni care nu. Scopul acestui topic nu este de a incuraja niciuna din tabere si nici un caz sa se porneasca o discutie de genul pro/contra (asa ca va rog frumos sa nu faceti asta ). Este pur si simplu o impresie a unui om care a apelat la serviciile lui si a fost placut multumit. Asa ca iti multumesc inca odata Augustin, you rock!!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.