Guest Bianca I.B. Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Halo Halo! Daca exista topic pe jam si pe trupe de ce sa nu fie si pe solos? eu ma ocup de un mic canal youtube unde postez cate ceva coveruri fie folk fie poison si kelly family fie balade pentru o minune sunt curioasa si despre altii ca mine, ca nu prea gasesc:) fain atunci.
Guest blink-blink Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 .......eu nu pot sa inteleg cum de inca mai postezi de la tine din camera si nu de pe wembley!!!! ......anyway if you ever need a bass-line, at recording or at gigs, you can call me!
Guest serby Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Emotionant Se pare ca la voi in Cluj sunt adunate toate vocile bune. Acum nu ma pot abtine sa nu comentez putin: Esti talentata dar nu ti-ar strica niste lectii de canto. Ai ceva probleme cu respiratia, volumul si impostarea. Incearca sa folosesti un compresor pe microfon ca sa scapi de diferentele de volum deranjante.
mariusteicu Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 MAHHH voi va dati la fata.... wembley?! Emotionant Se pare ca la voi in Cluj sunt adunate toate vocile bune. Acum nu ma pot abtine sa nu comentez putin: Esti talentata dar nu ti-ar strica niste lectii de canto. Ai ceva probleme cu respiratia, volumul si impostarea. Incearca sa folosesti un compresor pe microfon ca sa scapi de diferentele de volum deranjante. pe microfonul de la laptop? 1
Guest serby Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 DA, pe microfonul de la laptop sunt o gramada de compresoare software gratuite.
stephanutz Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Da are dreptate serby , tipa este un fenomen si i-ar prinde bine niste lectii de cant-o. Si uite as imi pare rau inca odata ca nu sunt din cluj
Septi Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 E misto Daca imi aduc bine aminte tu ai cantat si melodia , melodie care este kickass.Aceea chiar am ascultat-o de multe ori.Dupa ce am ascultat-o m-am uitat si la canalul tau youtube. Ai talent, felicitari!
stephanutz Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 (edited) lectii de cant-o? serios? vocea e faina, si mie mi se pare ca suna bine si are talent. muncesti din greu si ajungi departe mult noroc Scuze, dar din graba am gresit Edited February 4, 2013 by stephanutz
Recommended Posts