mike_KidLazy Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 (edited) Melodia nu imi place de nicio culoare, dar notele alea joase sunt... frickin awesome ! Apropo, am o intrebare, cum reusesti sa faci guitar playthrough si sa se auda atat de bine (adica sa nu distorsioneze track-ul final cu chitarele suprapuse, sau mai stiu eu ce)? Edited February 1, 2013 by mike KidLazy 1
AlchemyOfDeath Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 (edited) Banuiesc ca ai facut un cover dupa asta .Oricum,ti-a iesit de minune,MEGALIKE! Edited February 1, 2013 by AlchemyOfDeath
fixxxer_metalhead Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 marfa! daca se intreba careva cum pui c0aie intr-o melodie d-a lu katy perry, aici gaseste raspunsul! cu asa un sound, si cu sanii ei, paarca-parca as deveni fan!
FiveseveN Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Pop djent? Guess it was just a matter of time. Chitara într-adevăr sună roc. Ne poți spune ceva despre restul echipamentului folosit? cum reusesti sa faci guitar playthrough si sa se auda atat de bine (adica sa nu distorsioneze track-ul final cu chitarele suprapuse, sau mai stiu eu ce)? The magic of tracking and mixing.
0phreak Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 Banuiesc ca ai facut un cover dupa asta .Oricum,ti-a iesit de minune,MEGALIKE! da dar si asta a facut cover, piesa originala e a lui tim hewitt din clocks Pop djent? Guess it was just a matter of time. Chitara într-adevăr sună roc. Ne poți spune ceva despre restul echipamentului folosit? pai chitara->pedale->pedala digitech(pentru output de mixer)->computer(line in) si inregistrez cu audacity. e un rig simplist, nu mi-am facut inca rig pentru inregistrat, dar isi face treaba. cat despre ton, folosesc un procesor korg ax5g si ultima pedala pun un digitech pentru ca are output si de mixer, si asa pot sa inregistrez in comp, fara sa am sound-u ala fuzzy si urat Melodia nu imi place de nicio culoare, dar notele alea joase sunt... frickin awesome ! Apropo, am o intrebare, cum reusesti sa faci guitar playthrough si sa se auda atat de bine (adica sa nu distorsioneze track-ul final cu chitarele suprapuse, sau mai stiu eu ce)? pai inregistrez chitara, incerc pe cat posibil sa fac un ton similar, apoi o suprapun cu piesa si dau destul de tare incat sa se auda dar destul de incet incat sa nu fie total peste restul
FiveseveN Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Deci folosești cabsim-ul dintr-o pedală Digitech. Interesant, dar exact care pedală?
0phreak Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 Deci folosești cabsim-ul dintr-o pedală Digitech. Interesant, dar exact care pedală? pedala o folosesc doar pentru output, tonu vine dintr-un korg ax5g, am scris si mai sus
FiveseveN Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Da omule dar cabsim-ul e o parte esențială a "tonului", și pedalele din seria respectivă (Death Metal, Hot Head, Metal Master etc.) au cabsim-uri diferite.
mike_KidLazy Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 pai inregistrez chitara, incerc pe cat posibil sa fac un ton similar, apoi o suprapun cu piesa si dau destul de tare incat sa se auda dar destul de incet incat sa nu fie total peste restul De fapt, m.am exprimat eu gresit. Ma interesa mai mult daca inregistrezi cumva mai multe trackuri de chitara si daca le panoramezi in vreun anume fel atunci cand le suprapui peste piesa (pe langa ajustarile alea de volum).
0phreak Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 Da omule dar cabsim-ul e o parte esențială a "tonului", și pedalele din seria respectivă (Death Metal, Hot Head, Metal Master etc.) au cabsim-uri diferite. am 2 pedale digitech, un screamin blues si un grunge, dar nu conteaza pe care o folosesc, rezultatul e acelasi De fapt, m.am exprimat eu gresit. Ma interesa mai mult daca inregistrezi cumva mai multe trackuri de chitara si daca le panoramezi in vreun anume fel atunci cand le suprapui peste piesa (pe langa ajustarile alea de volum). nu, doar un track in general. cand vreau sa fac unele chestii, pentru efect & stuff, mai panoramez, dar de obicei inregistrez un singur track pe care il suprapun, si doar volumul il schimb
Recommended Posts