Popular Post bach Posted February 1, 2013 Popular Post Share Posted February 1, 2013 Am avut ceva lemn de Afzelia si am decis ca de aceasta data sa nu mai optez pt flying V. De ceva vreme sunt atras de forma bssilor de la Warwick si m-am gandit de ce n-as putea sa-mi fac o chitara inspirata din acea forma. Am sa postez poze cu etapele lucrarii. Voi reveni si cu 2 proiecte de flying V, clasic si RR pentru ca mai am lemn de tei pt 2 corpuri 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
George M. Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Te-ai inspirat de la Warwick Fortress, se pare. Afzelia... era si mai frumos daca construiai chiar un bas din acel lemn. Warwick Streamer Stage I are corp din afrezia si este printre cele mai faine instrumente, timbrul lui este in top 3 pentru mine, dar la asta contrubuie si griful, plus alte lucruri. Mult spor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bach Posted February 1, 2013 Author Share Posted February 1, 2013 Te-ai inspirat de la Warwick Fortress, se pare. Afzelia... era si mai frumos daca construiai chiar un bas din acel lemn. Warwick Streamer Stage I are corp din afrezia si este printre cele mai faine instrumente, timbrul lui este in top 3 pentru mine, dar la asta contrubuie si griful, plus alte lucruri. Mult spor! Multumesc, stiu ca warwick face bassi din afzelia, e pura coincidenta esenta lemnului cu forma care am ales-o, am ales sa fac chitara pt a o folosi, sper eu si live, puteam sa fac un bass dar nu-mi folosea la nimic si nici n-am de gand sa comercializez instrumente pt ca nu le pot finisa la nivel super profi cum cere piata, eu ma multumesc si cu finisaje mai nepretentioase Link to comment Share on other sites More sharing options...
bach Posted March 25, 2013 Author Share Posted March 25, 2013 Mai niste poze, foarte tare lemnul asta si finisajul il fac manual, deci v-a dura pana la finalizare , corpul momentan are 4kg, putin cam mult, speram ca la frezarea cavitatiilor pt electronica sa mai cada ceva altfel cam nasol pt coloana ... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts