www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Solista Caut Trupa

Recommended Posts

Guest soophyaa
Posted

Sal , vreau sa infiintez o trupa de cover-uri in Bucuresti , am nevoie de tobar , clapar , bassist si chitara . Varste intre 18 ani si 30 :) cine este interesat de oferta mea call me 0753 822 922!

Acum sa va zic cate ceva despre mine :) am 19 ani merg pe 20 , cant de 6 ani , am terminat liceul de arta constanta sectia vioara , sunt deschisa , ma adaptez repede intr-un grup , deci hai sa facem treaba !

Posted

Chit ca n-am azi bani de tigari... cel putin m-am trezit cu zambetu pe buze...

deci sa incepem:

sal
... mor cand vad forma asta de greet ca ma gandesc la SALATA!!!... (foame?)

vreau sa infiintez o trupa de cover-uri
... nu va mai chinuiti domne cu anti cover ca astia apar ca ciupercile ... ete-i...

Varste intre 18 ani si 30
... ce-i drept e o alegere buna... nici ciucurel da nici stafidit... undeva intre... Da sa fie vita nobila ...

Horia-Virlan.jpg

call me 0753 822 922
BA! Am mai gasit un Hotline!!!

Acum sa va zic cate ceva despre mine........sunt deschisa
... e multe de zis aici da o lasam asa...

Duduie eu iti urez multa bafta la formarea unei trupe ... da macar 2 lucruri sa nu mai faci pe viitor. E cam la mintea cocosului ... in fine... datele personale (gen numar telefon, cont bancar, marime sutien... etc) se pun in PM (private message) ... Si fii si tu "mai putin deschisa"... sau cel putin ai grija cum formulezi ideile ca derbedei ca mine sunt multi care sa faca misto... No hard feelings ...Amen!

• Like 1
Posted

ahh fain e cand ai 18 ani.. o senzatie, simti ca poti cuceri lumea :)

un sfat sau o idee... poate ar trebui sa cauti si printre prieteni, nu sti cine stie pe cine si poti

incepe si doar cu un chitarist si/sau un clapar, ritmul de tobe il faci relativ usor si macar vezi cum cum

merge treaba

si..kid.. tu asa ai dat anuntul de parca vrei sa ii angajezi pe oamenii aia, poate tre' sa vezi lucrurile in sens invers,

adica.. tu cauti o trupa care are nevoie de voce, adicatelea .. tu ai nevoie de ei si nu ei de tine, get it?

pacat ca am 35 de ani ca ma bagam si eu :) nah.....

in alta ordine de idei, pare-se ca muzica se cunoaste, pasiunea exista (momentan) deci lucrurile sunt pe drumul ala bun,

btw. specifica (daca mai treci pe aici) ce triluri muzicale iti plac, pt. ca e o distanta de la Alex Velea la Arch Enemy de ex.

si da faza e cu nr. de tel. e sensibila, sa ne spui cat tine bateria la tel. dupa ce ai postat aici

nu ma intelege gresit, si io am mi-am pus nr de tel unde si unde, da' io is gras batran si chel si riscurile sunt mai mici :))

Succes!

• Like 2
Guest soophyaa
Posted

Daca voi aveti impresia ca ma afecteaza rautatile voastre va inselati ! Vorbesc cum vreau eu si las numarul ca asa vreau eu ! Nu inteleg problema voastra . Vedeti-va de viata voastra ! Mari cantareti ce sunteti voi ! Si petru oamenii care au intrebat ce gen de cover-uri cant : pop , pop-rock , hard rock reggae ! Nu mai judecati voi oamenii ca nu sunteti mai presus decat nimeni !