www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Digitech RP80

Guest alex90s

Recommended Posts

Mi-am laut de curand un digitech rp80 la mana a doua. L-am luat in special pentru efectele de modulation, wah si restu pentru ca distors analogic am tot de la digitech grunge. Intrebarea e .. are ceva daca le leg pe amandoua?din iesirea de amp din grunge leg rp80 si din rp80 in statie ... intreb asta pentru ca mi se pare ca nu iese un sunet chiar cum as vrea, ca folosesc simultan distorsu analogic si ceva modulation din procesor. va rog sa raspundeti ... sunt nou in materie de procesoare :)

ampul e westwood, o firma mai no name si nu am send si return in spate ... ampul e foarte simplu, are doar 4 potentiometre si 2 iesiri si o intrare

Guest MrJackson

Se pot instala, dar la ce folos.. e un amp slabut pe care oricum il vei vinde pe viitor. Mai bine bagi banii in altceva ca oricum nu o sa sa sune mult mai bine, stai linistit.

Edited by MrJackson

Daca ampul e clean ar trebui sa ai rezultate satisfacatoare cu chitara->distors-> RP80. Trebuie doar sa ai grija ca orice tip de preamp din procesor sa fie dezafectat. Astfel vei putea folosi doar efectele din el si preampul din amplificatorul pe care il ai. Teoretic nu ar trebui sa fie nici o diferenta intre distors bagat in amp si distors bagat mai intii prin procesor.

Pai nu e diferenta chiar mare numa "strica" un pic sunetul datorita eq-ului din procesor si volumului, ca nu tot timpu reusesc sa-l pun pe bypass si de aia reglez un efect de modulation cu expresion pedal