Guest alex90s Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 Mi-am laut de curand un digitech rp80 la mana a doua. L-am luat in special pentru efectele de modulation, wah si restu pentru ca distors analogic am tot de la digitech grunge. Intrebarea e .. are ceva daca le leg pe amandoua?din iesirea de amp din grunge leg rp80 si din rp80 in statie ... intreb asta pentru ca mi se pare ca nu iese un sunet chiar cum as vrea, ca folosesc simultan distorsu analogic si ceva modulation din procesor. va rog sa raspundeti ... sunt nou in materie de procesoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MrJackson Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 Incearca alta solutie mai bine... Chitara -> Digithech Grunge -> Statie (send) -> RP80 -> Statie(return) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest alex90s Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 pentru asta trebe sa aiba statia footswitch? ca nu are Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 uita-te in spatele amplificatorului si ar trebui sa aiba ceva in genul asta: Footswitch-ul este pentru comutarea canalelor amplificatorului si nu are treaba cu problema ta. Ce amp este? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest alex90s Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 ampul e westwood, o firma mai no name si nu am send si return in spate ... ampul e foarte simplu, are doar 4 potentiometre si 2 iesiri si o intrare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 westwood facea pe vremuri jocuri atunci in cazu asta nu prea ai ce face ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest alex90s Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 se pot instala doua intrari send si return? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MrJackson Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 (edited) Se pot instala, dar la ce folos.. e un amp slabut pe care oricum il vei vinde pe viitor. Mai bine bagi banii in altceva ca oricum nu o sa sa sune mult mai bine, stai linistit. Edited September 16, 2006 by MrJackson Link to comment Share on other sites More sharing options...
dass101 Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 Daca ampul e clean ar trebui sa ai rezultate satisfacatoare cu chitara->distors-> RP80. Trebuie doar sa ai grija ca orice tip de preamp din procesor sa fie dezafectat. Astfel vei putea folosi doar efectele din el si preampul din amplificatorul pe care il ai. Teoretic nu ar trebui sa fie nici o diferenta intre distors bagat in amp si distors bagat mai intii prin procesor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest alex90s Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 Pai nu e diferenta chiar mare numa "strica" un pic sunetul datorita eq-ului din procesor si volumului, ca nu tot timpu reusesc sa-l pun pe bypass si de aia reglez un efect de modulation cu expresion pedal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest alex90s Posted September 25, 2006 Share Posted September 25, 2006 inca o intrebare ... un mixer mi-ar fi de folos ?ca am posibilitatea sa primesc unul destul de ieftin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts