taitzelu Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Mi-am cumparat de curand o chitara noua, nu cred ca e important modelul sau magazinul de unde am luat-o, si am deja o problema : 4 note care zbarnaie ( doar acelea 4 ). Notele au sustain foarte mic si se aud oribil la rece.Notele nu sunt la inceputul sau finalul griefului, sunt doar pe corzile subtiri, freturi gen 5/14/16.Am cum sa rezolv problema asta fara sa apelez la magazin ? Sau macar poate fi pusa pe picioare cu ajutorul garantiei ? Sper sa ma puteti ajuta sau sfatui. Multumesc anticipat.
Sympthom Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Cauta la Search "Fretbuzz" sau cauta pe google etc.. O sa gasesti o gramada de explicatii ! Trebuie sa umbli la trussrod sau sa urci un pic bridge-ul , adica sa urci un pic corzile , adica sa creasca distanta de la corzi la grif..
stratosaurus Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Daca ai garantie la chitara, si ai sigur daca e de curand si din magazin, nu te sfatuiesc sa intervii tu pentru remediere. Mergi la magazin, ca sunt obligati sa o repare. Buzz-urile se remediaza, nu-i problema, dar mergi "la garantie" ! 1
Sympthom Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Daca ai garantie la chitara, si ai sigur daca e de curand si din magazin, nu te sfatuiesc sa intervii tu pentru remediere. Mergi la magazin, ca sunt obligati sa o repare. Buzz-urile se remediaza, nu-i problema, dar mergi "la garantie" ! sau asa..
EugenRo2001 Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Daca fret-buzz este doar pe cateva fret-uri disparate, nu se rezolva din truss-rod, trebuie fret_leveling. 3
stratosaurus Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Sper că nu ai luat-o de la Lidl Daca e din astea, atunci se complica treaba ! tre' sa apeleze la un lutier, ca sa rezolve curat si elegant.
taitzelu Posted December 18, 2012 Author Posted December 18, 2012 Nu , e cumparata de la MC Music. Voi apela la garantie deci . Multumesc tuturor pentru sfaturi !
Recommended Posts