[Q] Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 (edited) Se vinde un amp Mesa boogie F30 pe lampi, de 30W in stare impecabila din toate punctele de vedere. Are 1 difuzor de 12" celestion V30, 2 canale independente (clean + drive) + un mod contour pt un sunet mai agresiv, reverb si altele (pt detalii complete vizitati http://www.mesaboogi.../F-30/F-30.html ) Ca sunet as zice ca este mai mult pt hard rock, dar, cu o pedala serioasa in fata duce si metale lejer. Nu va lasati descurajati de cei 30W, este foarte galagios. De asemenea, are alimentare pt europa, pe 220. Pret: 500E ID: cstapetrei Tel: 0743 029 423 / 0726 789 983 Edited December 9, 2012 by [Q] 1
[Q] Posted December 11, 2012 Author Posted December 11, 2012 super tare amp-ul. cine stie... cunoaste
marcianpetrescu Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 uhhhhh BABY ! ce scula... !!!! unul dintre cele mai bune modele de la Mesa Boogie. nu am mai vazut asa ceva in Romania ! NU RATATI ACEST AMP !!! MAI ALES LA ACEST PRET ! cu o asemenea pleashca nu va intalniti prea des ! pe EBAY apar foarte rar si mult mai scumpe ! un cadou bun de sarbatori pt. orice chitarist fericit ca are niste bani ! spor la vanzare si felicitari pt. achizitie viitorului proprietar ! P.S. NU-L CUNOSC PE VANZATOR, ASA CA NU FAC RECLAMA CU VREUN SCOP ! ma bucur mult cand vad asemenea scule in Romania si cand stiu ca au ajuns la cineva care o sa le cante bine !
[Q] Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 uhhhhh BABY ! ce scula... !!!! unul dintre cele mai bune modele de la Mesa Boogie. nu am mai vazut asa ceva in Romania ! NU RATATI ACEST AMP !!! MAI ALES LA ACEST PRET ! cu o asemenea pleashca nu va intalniti prea des ! pe EBAY apar foarte rar si mult mai scumpe ! un cadou bun de sarbatori pt. orice chitarist fericit ca are niste bani ! spor la vanzare si felicitari pt. achizitie viitorului proprietar ! P.S. NU-L CUNOSC PE VANZATOR, ASA CA NU FAC RECLAMA CU VREUN SCOP ! ma bucur mult cand vad asemenea scule in Romania si cand stiu ca au ajuns la cineva care o sa le cante bine ! Mersi de aprecieri Hai sus cu micu gigant
[Q] Posted December 18, 2012 Author Posted December 18, 2012 Buna ziua. Are inclus si footswitch? Salut...da, footswitch-ul este inclus.
rusti alex Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 Un eventual schimb cu chitara asta? http://forums.rgc.ro/topic/74846-vand-prs-se-singlecut-tremolo-2200-lei/
[Q] Posted December 20, 2012 Author Posted December 20, 2012 Un eventual schimb cu chitara asta? http://forums.rgc.ro...emolo-2200-lei/ Mersi de oferta, faina chitara, dar, daca e vorba de schimb cu chitari... doar cu ceva 7 string. Noroc !
Vladympv Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 in jurul switch-ului de stand by arata tare ciudat, ca si cum ar fi "uns" ) e vreo explicatie? amp-ul e in perfecta stare de functionare? adaptat pentru eu(cumparat din sua)? sau cumparat din eu? merci fain
[Q] Posted December 21, 2012 Author Posted December 21, 2012 in jurul switch-ului de stand by arata tare ciudat, ca si cum ar fi "uns" ) e vreo explicatie? amp-ul e in perfecta stare de functionare? adaptat pentru eu(cumparat din sua)? sau cumparat din eu? merci fain Intrebarile astea par mai mult cautat de nod in papura. N-are absolut nici o problema ampul. Nu-i uns cu nimic la standby. Alimentarea e pt europa, nu-i adaptata.
Vladympv Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 intrebarile poti sa le interpretezi tu cum vrei, cine cumpara intreaba...si pe rgc au mai fost tepari e deja stiut am cateva scule la vanzare si la fiecare am precizat foarte exact (cu poze unde se preta) ce defecte estetice/ functionale , dupa caz avea scula respectiva. acum daca tu asa interpretezi iti doresc multa bafta la vanzare, cand dau 500 euro sau 2000-3000 pe blind intreb pana ma satur PS: eu nici nu observasem , un priten ce a avut modelul mi-a sesizat aspectele astea ' timestamp='1356094946' post='734958'] Intrebarile astea par mai mult cautat de nod in papura. N-are absolut nici o problema ampul. Nu-i uns cu nimic la standby. Alimentarea e pt europa, nu-i adaptata.
[Q] Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 cand dau 500 euro sau 2000-3000 pe blind intreb pana ma satur De'acord cu asta. Hai sus cu ampu.
[Q] Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 Traiasca RGC. Se poate inchide, s-a vandut. Noul proprietar sa-l stapaneasca sanatos. Hai multi ani !
Recommended Posts