leavyou Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 Tot de vanzare LINE POD 6 ,functioneaza perfect,nu stiu sa lucrez cu el ,nu am driveri USB cu alimentator, adus din germania(desfiintari de studio-uri) pret 200 euro(urgent!!!!). Link to comment Share on other sites More sharing options...
leavyou Posted December 6, 2012 Author Share Posted December 6, 2012 usor negociabil !?!?face multe chestii interesante!!mai ales usb-ul,azi l-am instalat,o gramada de patch-uri si librarii de tonuri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leavyou Posted December 7, 2012 Author Share Posted December 7, 2012 precizez ca nu e cel din poza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 Nu stiii nici sa ii scrii corect denumirea, si asta nu e scuzabil. Daca vrei sa il dai te sfatuiesc prieteneste (si fara nici un interes, eu am deja un POD HD500) sa pui niste poze reale cu produsul . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leavyou Posted December 7, 2012 Author Share Posted December 7, 2012 daca denumirea te intereseaza pe dumneata putem face un test de limba engleza ,germana si romana.cunoscatorii si interesatii cer detalii nu se dau mari lingvisti.poate par cam al dracului dar e prima oara cand cineva se ia de mine pt. asa ceva. o zi buna !! si daca nu il vand cred ca e problema mea si numai a mea. asta se poate considera dreptul meu la replica,rugamintea mea e sa nu ma mai deranjati cu observatii de acest gen.multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mc.chiken Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 [...] line 6 pod e ca si cum ai zice ca ai un ford de vanzare, sa ghiceasca cumparatorul daca e o Fiesta sau un Kuga. [...] Si mai rau chiar, gen Aston DB Martin. @leavyou: Daca nu poti pune poze, pune macar un link cu modelul. Sunt multe procesoare Line 6 POD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leavyou Posted December 7, 2012 Author Share Posted December 7, 2012 excelente comparatii.domnul meu,daca esti interesat iti dau si serial number de pe el.am precizat ca nu e cel din poza.al meu e mai folosit.daca matale te referi la model, cel din poza e modelul.nu vad totusi de ce trebuie sa faci observatii inutile si u pic cam jignitoare dupa parerea mea.cine e interesat , de regula cere detalii pe care le dau cu cea mai mare placere.sa fim sanatosi !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chitara_calda Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 Procesorul din poza e Line6 PODxt live. Probabil ca toti a-ti stiut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leavyou Posted December 8, 2012 Author Share Posted December 8, 2012 multam ! eu nu m-am simtit jignit .orice om mai greseste, eram si eu un pic stresat . Link to comment Share on other sites More sharing options...
leavyou Posted December 11, 2012 Author Share Posted December 11, 2012 S-a vandut line pod 6 XT LIVE,merci rgc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 Felicitari, ce am vrut eu sa spun e ca de multe ori o informatie servita cum trebuie te ajuta sa iti vinzi produsul mai usor. Recunosc si ca am fost putin acid. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leavyou Posted December 12, 2012 Author Share Posted December 12, 2012 ca sa nu mai deschid alt topic, a mai venit un POD 6XT LIVE ceva mai uratel si ii lipseste un buton de la potentiometru. la asta promit ca pun azi poze,la pret zic eu bun,adica 550 lei si un DIGITECH VOCALIST 300 bun si frumos la 450 lei.e adevarat ca informatia bine servita face mult dar ma gandesc si eu ca e comunitatea chitaristilor si am vazut ca foarte multi chiar se pricep si eu le postez in graba,nu prea am timp sa insir tot ce face si ce nu face aparatura.am fost convins ca cine il vrea isi da seama despre efect(vezi poza)cu specificatia ca cel din poza era luat de pe net.multam oricum,un sut in fund =totusi un pas inainte.noi sa fim sanatosi !!si apoi o discutie de asta mai intepatoare ne mai descarca un pic ;nu e asa ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chitara_calda Posted December 12, 2012 Share Posted December 12, 2012 (edited) E Digitech Vocal 300 eventual dar dupa cum ai scris ultimul post cred ai facut un pas inapoi. Edited December 12, 2012 by chitara_calda Link to comment Share on other sites More sharing options...
leavyou Posted December 14, 2012 Author Share Posted December 14, 2012 da , scuze ,vocal 300.eu sunt cu gandul la un vocalist si probabil de aia am gresit .treaba cu pasul inapoi nu o pricep.de ce zici ca am facut un pas inapoi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
leavyou Posted December 16, 2012 Author Share Posted December 16, 2012 poze Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarSB Posted January 15, 2013 Share Posted January 15, 2013 Mai ai Pod XT Live, cel uratel? Da mai multe detalii. Procesorul functioneaza la toti parametrii? Potentiometrul, cel fara buton, functioneaza? Accesorii? Pretul? etc.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
leavyou Posted January 15, 2013 Author Share Posted January 15, 2013 imi cer scuze,am fost afara ,pentru toti cei care m-au contactat fara sa le dau raspuns.pod line 6 xt nu mai e.mai e vocal 300 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts