www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

leavyou

Newcomers
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by leavyou

  1. Roland Cube 30X in stare ireprosabila,tinut doar in casa,folosit in regim de power sqeezer.Un cub galagios cu efecte , tuner ,EQ,AUX,suna exceptional.Accept schimburi doar cu ceva placa de sunet studio .
  2. claviatura studio Korg MicroKey,3 octave,clape comode,conexiune USB+2x USB pentru conexiunea cu alte instrumente/deviceuri.clapa e practic noua,nefolosita,scoasa din cutie la trecerea granitelor.
  3. Vand placa de sunet line6 toneport ux2 in stare exceptionala,ofer driveri,cablu usb si pluginurile folositoare.placa a fost folosita in regim de studio,nefumatori,se comporta excelent.
  4. vandut , se poate inchide.multumiri !
  5. scuze, am uitat ce e mai important multumesc ! Pretul este 300 lei.
  6. Vand JamVox monitor , un cubulet de chitara alimentat la USB,are interfata audio iar programul contine o multime de efecte pt chitara,posibilitatea de a scoate sunetul chitarii din piesa , inregistrare,jamlooper,intrari de chitara,microfon,linie,pedala expresie si volum,iesiri catre mixer.o scula mica si rea,sunet decent si o gramada de posibilitati de folosire.Ofer cablu USB si softul de instalare .scula se prezinta bine,are oarece urme de folosiredar nimic serios care poate afecta in vreun fel buna functionare.detalii multe se gasesc pe net.
  7. Pret: 100 lei Localitate: tg-jiu Contact: 0773843427 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Placa audio externa24bit.48 Khz ,stare exceptionala optic si tehnic 2 intrari(XLR/TRS chitara si linie)1x iesire RCA,iesira casti . sunt dispus si la unele schimburi si cu diferente.la nevoie ofer cablu USB si driveri pana la Win 10.se poate trimite si cu posta romana,e mai ieftin.
  8. da si pretul ....pffff !! merci pretul este 200 lei.si inca nu am apucat sa beau nimic..... imi dai o idee cum sa il modific ?
  9. Pret: 3000 RON Localitate: tg-jiu Contact: 0773843427 Link producator: http://digitech.com/en/products/digidelay Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Delay Digitech X series,made in USA,functioneaza impecabil,mai uratel(asa l-am luat si eu).alimentare la baterie 9 V sau alimentator(nu e inclus,l-am folosit doar cu acumulator,tine 4-6 ore continuu).
  10. daca mai e valabila cerea , il vand pe al meu , merge impecabil dar e mai uratel(asa l-am luat si eu).fac poze daca esti interesat.
  11. Pret: 250 lei Localitate: tg-jiu Contact: 0773843427 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand Boss super shifter,o pedala destul de smechera , armonizator,pitch shifter ,tremolo si flutter,usor de folosit si suna fain.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.