Cosu Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 Dupa cum se vede se impute putin treaba pe forumul de chitara. .. ma gandesc sa ramificam cumva problema de exemplu : Chitara - Detalii tehnice, intretinere, probleme hardware Chitara - Cantece , tehnici de cantat. Cine este pentru ? Cine este impotriva? Cine se abtine?
Guest grab Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 Asta nu e asa ramificare cat e organizare. In orice caz, pentru.
cearny Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 Ma abtin pana la o explicare mai clara a implementarii Cand aceea va avea loc, voi fi pentru
Cosu Posted December 28, 2004 Author Posted December 28, 2004 mda ce elegant daca vine unu cu intitativa voi nu o dezbateti si doar in caz de reusita o sustineti . parca ati fi politicieni . bleah
Stefan Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 ar fi chiar utila sa stii. te sustin si eu. nu e nika de dezbatut. trebuia facut asa ink de la inceput.
Guest Alexandru Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 Faceti va rog o sectiune separata pt chestia cu cantarile, concerte, intalniri, organizare, jam-uri. Sau vreti sa fie un loc dedicat in special celor care sunt la inceput? Pentru ceilalti care sunt un pic mai sus nimic? (serios si fara ironie)!
Cosu Posted December 29, 2004 Author Posted December 29, 2004 Pai aia cu "Cine canta si unde" nu e suficienta ? vrei sa ii dam un nume mai sugestiv? daca iti vine vreo idee spune ...
Guest Alexandru Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 Corect.... sa ma gndesc...intr-adevar cred ca trebuie ceva mai sugestiv!
Cosu Posted December 29, 2004 Author Posted December 29, 2004 Am facut ceea ce am spus in primul post. Daca e ceva care nu va convine sau aveti idei mai bune va rog sa spuneti!
Guest Alexandru Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 E bine, m-am jucat un pic cu U2U-rile alea si cred cam transmis nishte mesaje aiurea. 1. Propunere pentru "Cine canta si unde"- RGC- Live open Stage 2. DAca facem gig-ul sa se cheme la fel ca sa promovam RGC
Guest Alexandru Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 Merci ,ma simt mandru ca pot sa ajut si io un pic:D:)
Recommended Posts