Vlad H. Posted November 21, 2012 Share Posted November 21, 2012 Dupa cum bine stiti urmeaza concertul Trooper din iasi in udnerground pub pe 23(vineri) de la ora 21..pret bilet 15 lei.. Voiam sa va propun rgc-istilor ieseni poate ne adunam sa facem un "beer meting" cu ocazia concertului..Deci??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stephanutz Posted November 21, 2012 Share Posted November 21, 2012 Da, cred ca ar fi o idee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlad H. Posted November 21, 2012 Author Share Posted November 21, 2012 daca vi se pare ok..si mai sunt doritori..daca conertul icnepe la ora 21:00 propun ca la ora 20:40 sa fim in fata la udnerground..ca sa avem timp destul... Link to comment Share on other sites More sharing options...
George M. Posted November 21, 2012 Share Posted November 21, 2012 Eu voi veni la concert, doar ca ajung in jur de 22:30, dupa ce plec de la birou. Va fi si o mini-intalnire XBass, fiindca vin sa ma vad cu Oscar. Dar ce mai conteaza, RGC, XBass, voie buna sa fie!! PS: Pe alte saituri concertul era anunt la 22. Daca aflu o ora fixa, va anunt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlad H. Posted November 21, 2012 Author Share Posted November 21, 2012 Eu unu am citit pe site-ul lor..ca e la ora 21..dar am itneles ca e o trupa locala in debut..sau ceva de genu..oricum..ne gasim pe acolo..sau nu..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
George M. Posted November 21, 2012 Share Posted November 21, 2012 Cum ne recunoastem, fiindca nu toti ne stim personal? Pentru voi e simplu, sunt inalt, zvelt, frumos si destept. Mihai Florea, mi-ar face placere sa bem o bere impreuna! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sympthom Posted November 21, 2012 Share Posted November 21, 2012 (edited) Puneti pancarde pe care sa scrie : RGC : Hyplink ; RGC : George M. etc. ca sa va recunoasteti Edited November 21, 2012 by Sympthom Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted November 21, 2012 Share Posted November 21, 2012 Din păcate s-ar putea să fiu plecat. Dacă nu, sigur c-ar fi o ocazie bună. Vedem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlad H. Posted November 21, 2012 Author Share Posted November 21, 2012 Chiar foarte tare ideea...ce ziceti sa avem un fel de ecuson..o bucata de hartie pe care sa scrie RGC: nickname ?? ce ziceti..in buzunaru la camasa..sau la gat?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
George M. Posted November 21, 2012 Share Posted November 21, 2012 (edited) Nu port camasa. Voi avea ceva atarnat de gat. Poate fi orice ecuson, cati vor purta ecuson vineri? Pana acum, treaba-i minunata, ne trebuie 3 ecusoane! Edited November 21, 2012 by George M. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlad H. Posted November 22, 2012 Author Share Posted November 22, 2012 eu unul o sa am ceva la gat cu rgc..vedem cati vor fi..nu ma astept la un Nr foarte mare.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George M. Posted November 24, 2012 Share Posted November 24, 2012 Concertul a fost frumos. Am purtat un ecuson la gat, dar ce-i care m-au intrebat care-i treaba cu el nu erau RGC-isti. Oricum, dupa concert am infulecat cateve beri cu prietenul Oscar, ca doar de asta venisem si am stat la taclale cu el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlad H. Posted November 24, 2012 Author Share Posted November 24, 2012 am fost si eu...a fost bestial..eu eram cel imbracat in albastru..cred ca te-am zarit..da eram aburit cu bere...si na...am luat strapul de la Balaurul ...si dupa m-am dus si eu sa ma culc la cineva...ca na...oricum..o fost bestial Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts