www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut!

Vin si eu la 12 noapte cu o inregistrare. Maine dimineata trebuie sa ma scol devreme si nu e frumos, asa ca hai sa va poluez urechile cu o incercare ratata de a baga niste fusion in stilul meu de lead :))

Am ceva rateuri. Am incercat sa cant un pic "inafara", doar ca am fost eu pe "dinafara" :drinka: ...

Enjoy! :rock:

Posted

Hehe... De fun spune absolut totul :respect:

A cam fost tras din prima. Ma chinui foarte mult, nu atat cu tehnica, care o simt cum progreseaza incet, incet, cat cu feeling-ul. Am o problema cand vine vorba de solistica: daca exersez foarte mult o fraza muzicala cat sa iasa fara greseli, ajung sa o interpretez mecanic si se pierde foarte mult din "feel". Pur si simplu suna mecanic. Cel mai bine suna live, evident, cand fac o improvizatie fara sa ma gandesc prea mult unde trebuie sa ajung si ma las purtat de melodie. Greselile sunt, cumva, mai putin sesizabile, ma stramb un pic, dau din degete repede si reusesc sa atrag atentia in alte parte decat la notele alea "intepatoare". Dar, din pacate, pe inregistrare e total altceva, e aproape imposibil sa maschezi astfel de erori. Oh well, cu timpul presupun ca o sa pot improviza "mai corect", oricum progresul s-a vazut pe parcursul anilor.

Mersi de feedback si toate cele bune.